Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdfgdf Dzisiaj 20:47 4
Zgłoś
Sraj1 Dzisiaj 20:58 2
Zacznijmy od tego, że wszystkie ruchy w historii świata jak się feminizowały to automatycznie obniżały jakość. Więc lepiej dla prawicy, żeby było tam jak najmniej kobiet. A już zwłaszcza takich cizi, co nie mają nic do powiedzenia bez kartki.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Dzisiaj 20:58
Pietrushka napisał/a:

I dobrze tak chujowi. Tego nie tak łatwo się pozbyć. Pluskiew z resztą też 🤪

Słyszałem o gościu co wziął rodzinkę Ukraińców do siebie na chate którą normalnie wynajmował za kasę i to nie małą. We wieżowcu na wysokim piętrze xD Odjebane prawie VIP.
Podobno jak już udało mu się ich pozbyć to płakał na klatce schodowej po tym co zastał w mieszkaniu.

Ja nie pomagałem. Mi nikt nie pomaga. Jestem młodym bezdzietnym i zdrowym mężczyzną. Nie mam dodatków do wynajmu mimo że w życiu wydałem juz na to 90 tysięcy złotych, nie mam 800plus na psa co wpierdala tyle co 7 latek. Nie dostaję kasy od mopsu, od pefronu, od czerwonego krzyża, jeszcze płacę pierdolone akcyzy na paliwo i papierosy i jakieś pojebane podatki w których oddaję prawie połowę pensji.
Ożenić się nie mogę bo dookoła kurwa kurwę goni po imprezach i stylu życia jak w hotelu paradajs. Taka pizda to od razu jebanie się w kredyty i kłopoty żeby jej dogodzić. Niech wprowadzą jeszcze bykowe dla kawalerów w moim wieku to zrobię rewolucje jak kiedyś Wałęsa.

Wkurwia mnie to że wszystko dzieje się "dookoła" mnie i żeby wilk chujem wody się napił ja nie mam na to żadnego wpływu.
I nigdy nie będziemy mieć na to żadnego wpływu bo procentowo w sondażach to można się trącać po torbach przez następne 200 lat.
Jak była pandemia i ludzie przestali tankować paliwo to nagle cena tak gwałtownie spadła aż się wystraszyłem że wyjebie dziurę do chin.
Może w końcu Polacy zrozumieją że aby ruszyć ziemią trzeba wstrzymać gospodarkę.
Żeby w poniedziałek NIKT nie poszedł do roboty i chuj.

Ale to się nie da. Bo oni najpierw dali wszystkim kredyty które teraz muszą spłacać. Przez co nie zrobią rewolucji bo muszą jebać w januszexie żeby to wszystko pospłacać. Szef januszexu tez ma leasingi i nie zawiesi interesu

Tak więc na kogo nie zagłosujesz, kogo byś nie popierał i jakich nie miał poglądów koniec końców o Twoim życiu zdecyduje zupełnie ktoś inny niż Ci się wydaje.
Bo nic nie możemy. Bo szczekamy w kagańcu.

Dobrze gadasz, piwko leci.
Zgłoś
Prosty Dzisiaj 21:03
bambinizm napisał/a:

Ale się nie zesrałem 🤎
Btw. Nigdzie nie krzyczałem że patola i zjeby. Jak mnie cytujesz, to nie wymyślaj argumentów pod swoją retorykę, bo to wykracza poza kulturę dyskusji. Nie spodobało się jedno zdanie i dorabiasz do tego bulwers, który nijak ma się do reszty mojego komentarza. Pomyśl sam jak to z boku wygląda. Po prostu się zesrałeś.

Wolę się zesrać jak pierdolic trzy po trzy.
I raz , wycierać gębę kibolami których nigdy na oczy nie widziałeś to se leć na komendę, dwa ten twój komentarz to jest ogolnie z dupy. Pierdolenie o okupacji i doklejanie do tego sricktoka .
Weź ty raz jeszcze przeczytaj co napisałaś.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Geraldinio Dzisiaj 21:05 3
Zabawne z jakim uporem maniaka nacjonaliści atakują tzw "inżynierów" i straszą nimi. PIS wydał im 300 tysięcy wiz, a jakoś nie widać ich na naszych jarmarkach. Prawda jest banalna, po prostu jesteśmy zbyt biedni i wolą w ramach granicy Schengen wyjechać do bogatszych krajów. Paradoksem jest, że jeśli za rządów PO sytuacja gospodarcza znów się poprawi (w 2030 mamy pod względem PKB per capita wyprzedzić Wielką Brytanię) to będą częściej u nas zostawać, wtedy rządy zorganizowanej grupy przestępczej jaką jest pis będą dramatem.
Zgłoś
bambinizm Dzisiaj 21:24
Prosty napisał/a:

Wolę się zesrać jak pierdolic trzy po trzy.
(...)
Weź ty raz jeszcze przeczytaj co napisałaś.

Nice try
Zgłoś
Prosty Dzisiaj 21:30
bambinizm napisał/a:

Nice try

Ty to raczej nice high dziewczynko

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Sidyk Dzisiaj 21:30 1
Jak słyszę słowo bóg to rzygac mi się chce 🤢
Zgłoś
grgrkrkr Dzisiaj 21:40 1
zn506 napisał/a:

Poważnie - Polska to NASZ kraj? Chyba nie...

Co do chłopów pańszczyźnianych , to właśnie z nich zachłanny kościół katolicki zdzierał tzw. dziesięcinę i inne podatki papieskie. a żaden chłop ni jego rodzina nie żyli w takim dobrobycie jakiego doświadczamy obecnie na terenie UE. A to co odpierdalają środowiska prawaków widzimy jak na dłoni - właśnie jeden święty z opus dei pitnął do egeszegedre... i skarży się na rodaków, ze mu kraść nie pozwolą : jak najdalej od zjebów kościelnych i religijnych . I od głupich bab.
Zgłoś
Kopernik2080 Dzisiaj 21:42 1
to jest takie stare, a widzę, że dla większości ludzi tutaj to nowość - ta Pani jest z ONR i jest spoko, ale dziwi mnie cała ta dyskusja nad materiałem sprzed wielu lat

[ Dodano: 2024-12-22, 21:44 ]
Geraldinio napisał/a:

Zabawne z jakim uporem maniaka nacjonaliści atakują tzw "inżynierów" i straszą nimi. PIS wydał im 300 tysięcy wiz, a jakoś nie widać ich na naszych jarmarkach. Prawda jest banalna, po prostu jesteśmy zbyt biedni i wolą w ramach granicy Schengen wyjechać do bogatszych krajów. Paradoksem jest, że jeśli za rządów PO sytuacja gospodarcza znów się poprawi (w 2030 mamy pod względem PKB per capita wyprzedzić Wielką Brytanię) to będą częściej u nas zostawać, wtedy rządy zorganizowanej grupy przestępczej jaką jest pis będą dramatem.

panie premierze tusk - nie wiedziałem, że pisze pan komentarze na sadistic - cieszę się i życzę niemieckiego chuja w dupie
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 21:47 1
yesan napisał/a:

Co do babki - wyruchalbym ja w gardelko

Czyli spermiarz. Jesteś usprawiedliwiony - nie musisz rozumieć dynamiki damsko-męskiej.

[ Dodano 2024-12-22, 21:49 ]
grgrkrkr napisał/a:

ze mu kraść nie pozwolą : jak najdalej od zjebów kościelnych i religijnych . I od głupich bab.

Nie pij już dziś. Wystarczy. Dawniej król nie żył na takim poziomie jak dziś lump zasiłkowy. CO nie zmienia faktu, że mężczyźni są dyskryminowani.
Zgłoś
Marian_Koniuszko Dzisiaj 21:49 1
Wsadziłbym je obie do jednej klatki- mogłoby być ciekawe widowisko

Dla zainteresowanych:

Anna Pamuła (ur. 1984) – reporterka związana z „Gazetą Wyborczą”. Studiowała stosunki etniczne i migracje międzynarodowe na Uniwersytecie Jagiellońskim, a także afrykanistykę w Paryżu.
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 21:51
Aaltonen napisał/a:

to zarobi kulkę między oczy.

A dokładnie dwie kulki. Tzw okulary dubajskie. Powiesz złe słowo na miłych gości - pójdziesz do więzienia. Wiesz że w UK za komentarze w necie siedzi więcej ludzi niż w całej Rosji?

[ Dodano 2024-12-22, 21:53 ]
Marian_Koniuszko napisał/a:

stosunki etniczne

I tu jestem przekonany, że odebrała rzetelne wykształcenie a do praktyk się przyłozyła. Być może nawet miała miejsce praca w grupie by lepiej zgłebić temat.

[ Dodano 2024-12-22, 21:56 ]
Geraldinio napisał/a:

PIS wydał im 300 tysięcy wi

PiS zmniejszył zasiłki dla Murzynów (co prawda wprowadził 500+) - za PO Murzyn taki jak Simon Mol dostawał mieszkanie i zasiłek w wysokości pensji minimalnej. PiS sprowadzał Hindusów - nie widać ich, bo na budowach zapierdalają. Murzyni to zupełnie inna bajka.

Zgłoś
WąsatyZbój Dzisiaj 22:01
Black_Hole napisał/a:

Ta nawiedzona nacjonalistyczna katoliczka pierdoli o jakimś królu polski nigdy nieistniejacym dżizasku tak samo jak te drugie pojeby o wyimaginowanym allahu i mahomecie którzy nigdy w historii nie istnieli. Powinna być w psychiatryku ta dewotka

Zgadzam się z Tobą, ale jedna uwaga - akurat Mahomet, czyli Muhammad ibn Abd Allah ibn Abd al-Muttalib, istniał. O Mojżeszu, Jezusie i innych, mogą sobie do woli bajki opowiadać, ale muzułmanom trzeba przyznać, że twórca ich zjebanej (jak każda) religii, istniał naprawdę. I, jego potomkowie, również.
W Medynie, w Arabii Saudyjskiej, znajduje się jego grobowiec, gdzie spoczywają jego autentyczne szczątki (potwierdzone naukowo).

Mieści się pod tą zieloną kopułą Meczetu Proroka (Al-Masdżid an-Nabawi), dokładnie w miejscu, gdzie znajdował się dom, ulubionej żony tego pedofila, Aishy bint Abi Bakr (tak, to ta nieletnia).

Zgłoś
Hektor Dzisiaj 22:02 1
WielkiPionizator napisał/a:

W sumie to nawet ruchable dziewczę

"nawet"? jakbys mogl to jebalbys az bys z glodu umarl

szkoda ze pierdoli jakies glupoty dla sebixow, typowa pick me girl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem