Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PiS zmniejszył zasiłki dla Murzynów (co prawda wprowadził 500+) - za PO Murzyn taki jak Simon Mol dostawał mieszkanie i zasiłek w wysokości pensji minimalnej. PiS sprowadzał Hindusów - nie widać ich, bo na budowach zapierdalają. Murzyni to zupełnie inna bajka.
To murzyni dostają jakiś własny indywidualny zasiłek?? sam wymyśliłeś tem bełkot, czy usłyszałeś w groteskowej tv republika? Hindusi na budowach, no ja pierdolę, dziwni trochę, bo nie są śniadzi i mówią po ukraińsku, ale chuj, ty i tak wiesz swoje.
To murzyni dostają jakiś własny indywidualny zasiłek?
Nie wiedziałeś? Skądżeś wypadł? Tęczowemu spod ogona? Oczywiście, że dostają
- zasiłek (15 lat temu było to 2100 na samotnego, 1800 na osobę dla małżeństwa, jeśli były dzieci - 900 zł na członka rodziny)
- mieszkanie, lub ekwiwalent (pokój w ośrodku, lub kasa na wynajęcie mieszkania)
- wyżywienie lub ekwiwalent - ok 400 zł na osobę.
Alez ty odklejony. To że są Ukraińcy, nie znaczy, że nie ma Hindusów. Nawet w małych miasteczkach na Podlasiu widują regularnie małych, wesołych beżowych ludzików. W tamtym tygodniu byłem coś naprawić w dużym, niepozornym domu - a tam mieszkało chyba z 30 beżaków. Na zewnątrz cisza i spokój, w środku muzyka, zapach smażonej cebuli i klimat jak w slumsach na Delhi.
I dobrze tak chujowi. Tego nie tak łatwo się pozbyć. Pluskiew z resztą też 🤪
Słyszałem o gościu co wziął rodzinkę Ukraińców do siebie na chate którą normalnie wynajmował za kasę i to nie małą. We wieżowcu na wysokim piętrze xD Odjebane prawie VIP.
Podobno jak już udało mu się ich pozbyć to płakał na klatce schodowej po tym co zastał w mieszkaniu.
Ja nie pomagałem. Mi nikt nie pomaga. Jestem młodym bezdzietnym i zdrowym mężczyzną. Nie mam dodatków do wynajmu mimo że w życiu wydałem juz na to 90 tysięcy złotych, nie mam 800plus na psa co wpierdala tyle co 7 latek. Nie dostaję kasy od mopsu, od pefronu, od czerwonego krzyża, jeszcze płacę pierdolone akcyzy na paliwo i papierosy i jakieś pojebane podatki w których oddaję prawie połowę pensji.
Ożenić się nie mogę bo dookoła kurwa kurwę goni po imprezach i stylu życia jak w hotelu paradajs. Taka pizda to od razu jebanie się w kredyty i kłopoty żeby jej dogodzić. Niech wprowadzą jeszcze bykowe dla kawalerów w moim wieku to zrobię rewolucje jak kiedyś Wałęsa.
Wkurwia mnie to że wszystko dzieje się "dookoła" mnie i żeby wilk chujem wody się napił ja nie mam na to żadnego wpływu.
I nigdy nie będziemy mieć na to żadnego wpływu bo procentowo w sondażach to można się trącać po torbach przez następne 200 lat.
Jak była pandemia i ludzie przestali tankować paliwo to nagle cena tak gwałtownie spadła aż się wystraszyłem że wyjebie dziurę do chin.
Może w końcu Polacy zrozumieją że aby ruszyć ziemią trzeba wstrzymać gospodarkę.
Żeby w poniedziałek NIKT nie poszedł do roboty i chuj.
Ale to się nie da. Bo oni najpierw dali wszystkim kredyty które teraz muszą spłacać. Przez co nie zrobią rewolucji bo muszą jebać w januszexie żeby to wszystko pospłacać. Szef januszexu tez ma leasingi i nie zawiesi interesu
Tak więc na kogo nie zagłosujesz, kogo byś nie popierał i jakich nie miał poglądów koniec końców o Twoim życiu zdecyduje zupełnie ktoś inny niż Ci się wydaje.
Bo nic nie możemy. Bo szczekamy w kagańcu.
Prawy z ciebie chłop.
W dodatku baba coś pierdoli o religii która nam była wroga przez długie wieki. Biskupi i sam papież błogosławili KONFEDERACJI targowickiej i rozbiorom, szczuli przeciwko powstańcom...
W Polsce mniej niż 30% społeczeństwa praktykuje tą szopkę. Prawie nikt nie wierzy w dogmaty wiary. Nasza kultura też nie ma zbyt wiele wspólnego z watykanem, ogromna ilość tradycji które mamy przyszły do nas albo z zachodu, albo już tu były i kościół tylko swoją plakietkę próbuje do tego dokleić. Więc warto już skończyć to pierdolenie o jakiejś klerykalizacji tego kraju.
Hitler przynajmniej umiał przemawiać, a tu jakaś karyna z kartki czyta.
można ich przegonić widłami do siebie
Ogólnie dość zorientowany jesteś, ale my nic w tym państwie nie możemy. Ludzi świadomych jest może 10% może mniej . Jak tylko jakiś Braun zacząłby miec poparcie - strategiczne media zniszczą go w jeden dzień. Znajdzie się jakaś baba co powie "on mie bił 20 lat temó" - naród spermiarzy uwierzy. Polska nie jest polskim państwem i oby nas nie pogonili w okopy.
Nie wiedziałeś? Skądżeś wypadł? Tęczowemu spod ogona? Oczywiście, że dostają
- zasiłek (15 lat temu było to 2100 na samotnego, 1800 na osobę dla małżeństwa, jeśli były dzieci - 900 zł na członka rodziny)
- mieszkanie, lub ekwiwalent (pokój w ośrodku, lub kasa na wynajęcie mieszkania)
- wyżywienie lub ekwiwalent - ok 400 zł na osobę.
Alez ty odklejony. To że są Ukraińcy, nie znaczy, że nie ma Hindusów. Nawet w małych miasteczkach na Podlasiu widują regularnie małych, wesołych beżowych ludzików. W tamtym tygodniu byłem coś naprawić w dużym, niepozornym domu - a tam mieszkało chyba z 30 beżaków. Na zewnątrz cisza i spokój, w środku muzyka, zapach smażonej cebuli i klimat jak w slumsach na Delhi.
Podstawa prawna, link do ustawy, albo zamilknij ruski trollu.
Uchodźcy z Ukrainy otrzymali takie samo wsparcie socjalne jak Polacy, nie licząc prywatnych inicjatyw firm,osób oraz gmin. Dodatkowe tysiące dla bezrobotnych murzynów to chyba tylko w rezimowej pisowskiej tv słyszałeś, no ale tam Tusk morduje noworodki pijąc ich krew i przekazując energię Niemcom, więc nie ma o czym mówić
Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.
zaproś tego ISLAMISTE do siebie do domu to się przekonasz kto gorszy
chodźcy z Ukrainy otrzymali takie samo wsparcie socjalne jak Polacy
Bredzisz ruska onuco. Polacy NIGDY nie mieli dopłat do zakwaterowania - 50 zł dziennie. Polacy nie mieli darmowej komunikacji (tu tylko Ukrainki miały taki przywilej).
Podstawa prawna, li
Przyznaj gamoniu, że nawet nie próbowałes znaleźć rozporządzenia o jakże zaskakującej nazwę "ROzporządzenie o pomocy jaka otrzymują osoby ubiegające się o status uchodźcy" - czy jakoś tak. Przyznaj bucu, że do ustawy (o jakże zaskakującej nazwie) Ustawa o cudzoziemcach też nie zajrzałeś. Tam jest jak byk. Przypominam, że 2100 było w 2015. Potem PiS to zmienił. Jak ostatnio patrzyłem było chyba 900 zł. A teraz cie zszokuję ruska onuco - Tusk po wyborach wprowadzi zasiłek 1000 Euro - taki jak w Niemczech.
Tusk morduje noworodki pijąc ich krew i przekazując energię Niemcom, więc nie ma o czym mówić
Bredzisz ruski trolu.
Ty to raczej nice high dziewczynko
Ty się chyba serio zesrałeś. Miej ostatnie zdanie 🫡
@zn506: Wszystko ładnie, pięknie, ale cytaty nie pokleiło. Nie mam jednak z tym kłopotu, bo zdaje się, że adresat tych zacnych uwag też sam nie wie co chce przekazać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów