Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
00:00
00:39
Download

W sumie to nawet ruchable dziewczę
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rogacz 2024-12-22, 23:26 2
Jak ktoś szuka - Justyna Helcyk, kiedyś z ONR, ale parę lat temu wyszła za mąż i porzuciła działalność partyjną.
Zgłoś
takamahi 2024-12-22, 23:41 3
Zgłoś
Prosty 2024-12-23, 0:18 1
bambinizm napisał/a:

Ty się chyba serio zesrałeś. Miej ostatnie zdanie 🫡
@: Wszystko ładnie, pięknie, ale cytaty nie pokleiło. Nie mam jednak z tym kłopotu, bo zdaje się, że adresat tych zacnych uwag też sam nie wie co chce przekazać

Super, ale jak zwykle twoje zdanie się nie za bardzo liczy , i skończ gadać do lustra. Siedź w piwnicy i tam zgnij

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Tamsy 2024-12-23, 0:21
Ja chce tylko tego zeby fekalnoksztaltnych wielbiacych allaha u nas w Polsce nie bylo, niech sobie robia bydlo u siebie albo tam gdzie sa otwarte granice - Polska ma byc czysta rasowo i kulturowo. Amen
Zgłoś
bambinizm 2024-12-23, 1:03
Prosty napisał/a:

Super, ale jak zwykle twoje zdanie się nie za bardzo liczy , i skończ gadać do lustra. Siedź w piwnicy i tam zgnij

Zesrałeś się
Zgłoś
Prosty 2024-12-23, 1:46
bambinizm napisał/a:

Zesrałeś się

Dalej dzbanisz

Zgłoś
weźsięogarnij 2024-12-23, 4:06
ateuszki wściku macicy dostają
Zgłoś
climbero 2024-12-23, 7:29 2
Boże jakie to płytkie. Nawet kilku słów na pamięć ciężko się nauczyć, a chce umoralniać innych.

Zgłoś
bambinizm 2024-12-23, 7:47
Prosty napisał/a:

Dalej dzbanisz

A ty jeszcze nie wytarłeś dupy
Zgłoś
dudek694 2024-12-23, 8:34
No to czekamy na filmik w dziale hard
Zgłoś
Prosty 2024-12-23, 8:40
bambinizm napisał/a:

A ty jeszcze nie wytarłeś dupy

No i wiedziałem ty to zwykły klaun jesteś, pewnie cie bili na osiedlu. Idz stąd

Zgłoś
psycho6social 2024-12-23, 9:00 1
pazuzu napisał/a:

Co za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.

Teraz rozsądnie.
Miejsce, w którym się rodzimy niestety nas definiuje i rzutuje na naszą przyszłość.
Różne kultury, zwyczaje, a także religie, Dlatego Jeśli komuś nie podoba się religia np Chrzescijańska i aż tak bardzo mu to przeszkadza, może wyprowadzić się do Czech, Azji, Czy Iranu. Tylko trzeba pamietać, żeby zachowywać się w sposób nie naruszający tamtych zwyczajów. Tu jest Sedno problemu,
Jak im nie widzi się mieszkać w kraju muzłumańskim, to niech sie wyrowadzą, ale niech nie ingerują w prawa i kulturę danego regionu.
Dotyczy sie to wszystkich religi i kultur. Dziękuję.
Za błędy w pisowni przepraszam.
Zgłoś
bambinizm 2024-12-23, 11:50
Prosty napisał/a:

No i wiedziałem ty to zwykły klaun jesteś, pewnie cie bili na osiedlu. Idz stąd

Tak, dokładnie tak było. Teraz siedzę w piwnicy i rozkminiam kolejną niesmieszną ripostę w niekończącej się guwnoburzy, co to chuj wie od czego się zaczęła i chuj wie czy kiedyś się skończy

Daj to swoje ostatnie zdanie ...albo idź stąd 🤡
Zgłoś
Prosty 2024-12-23, 11:57
bambinizm napisał/a:

Tak, dokładnie tak było. Teraz siedzę w piwnicy i rozkminiam kolejną niesmieszną ripostę w niekończącej się guwnoburzy, co to chuj wie od czego się zaczęła i chuj wie czy kiedyś się skończy
Daj to swoje ostatnie zdanie ...albo idź stąd 🤡

Dziewczynko nie pisz tego co ja pisze bo to żałosne jest , jak ci kaze isc szybciej pobiegac też mi napiszesz ze ja mam iść, klej już te pizde i pal wrotki

Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2024-12-23, 14:14
Aaltonen napisał/a:

Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.

Gdzie sieją takich kretynów ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem