Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty się chyba serio zesrałeś. Miej ostatnie zdanie 🫡
@: Wszystko ładnie, pięknie, ale cytaty nie pokleiło. Nie mam jednak z tym kłopotu, bo zdaje się, że adresat tych zacnych uwag też sam nie wie co chce przekazać
Super, ale jak zwykle twoje zdanie się nie za bardzo liczy , i skończ gadać do lustra. Siedź w piwnicy i tam zgnij
Dalej dzbanisz
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaCo za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.
Teraz rozsądnie.
Miejsce, w którym się rodzimy niestety nas definiuje i rzutuje na naszą przyszłość.
Różne kultury, zwyczaje, a także religie, Dlatego Jeśli komuś nie podoba się religia np Chrzescijańska i aż tak bardzo mu to przeszkadza, może wyprowadzić się do Czech, Azji, Czy Iranu. Tylko trzeba pamietać, żeby zachowywać się w sposób nie naruszający tamtych zwyczajów. Tu jest Sedno problemu,
Jak im nie widzi się mieszkać w kraju muzłumańskim, to niech sie wyrowadzą, ale niech nie ingerują w prawa i kulturę danego regionu.
Dotyczy sie to wszystkich religi i kultur. Dziękuję.
Za błędy w pisowni przepraszam.
No i wiedziałem ty to zwykły klaun jesteś, pewnie cie bili na osiedlu. Idz stąd
Tak, dokładnie tak było. Teraz siedzę w piwnicy i rozkminiam kolejną niesmieszną ripostę w niekończącej się guwnoburzy, co to chuj wie od czego się zaczęła i chuj wie czy kiedyś się skończy
Daj to swoje ostatnie zdanie ...albo idź stąd 🤡
Tak, dokładnie tak było. Teraz siedzę w piwnicy i rozkminiam kolejną niesmieszną ripostę w niekończącej się guwnoburzy, co to chuj wie od czego się zaczęła i chuj wie czy kiedyś się skończy
Daj to swoje ostatnie zdanie ...albo idź stąd 🤡
Dziewczynko nie pisz tego co ja pisze bo to żałosne jest , jak ci kaze isc szybciej pobiegac też mi napiszesz ze ja mam iść, klej już te pizde i pal wrotki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów