Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.
Wątpię by to wiedziała, ogólnie jestem ateistą i sram na każdą religie, ale tak poza tym jestem za kultywowaniem albo inaczej utrzymaniem tego co było za czasów przed chrześcijańskich dlatego że żyd na patyku gówno ma z nami wspólnego mieliśmy własną religie ale zesraliśmy się na nią niestety, nie aby brać na poważnie wiarę w peruna jak niektórzy biorą na poważnie wiarę w tego brudnego żyda na patyku ale by obchodzić święta np "21 grudnia – Szczodre Gody" jak dla mnie jest to w c🤬j lepsze niżeli obchodzić święta typu wigilia bo jak pisałem gówno ma to z nami wspólnego.

Dziewczynko nie pisz tego co ja pisze bo to żałosne jest , jak ci kaze isc szybciej pobiegac też mi napiszesz ze ja mam iść, klej już te p🤬de i pal wrotki
Wstawaj, zesrałeś się
Wstawaj, zesrałeś się
Znów ty i znów o tym , paaaal wrooootki łamago

No już. Przepraszam za całe zamieszanie ...szefie 🤡🤣Znów ty i znów o tym , paaaal wrooootki łamago
No już. Przepraszam za całe zamieszanie ...szefie 🤡🤣
Jakbym był twoim szefem to bym cię zwolnił, wyjazd z tym swoim wysrywem, kolejnym
Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.
Nie bo katozjeby nie mają zapisane w bibli żeby zabijać niewierzących w Jezuska , krzyżacy wymarli, a kozojebcy żyją radykalnie , wypełniając obowiązki Koranu !! Ni mogących się doczekać 72 dziewic , 12 letnich !!
Niby spoko ja też jestem z prawej strony, ale zamiast gadać mogłaby zacząć robić dzieci.
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.
Problemem jest kasa, i piramida emerytalna. Nawet jak dziś Polska zaczęła by płodzić 2x więcej dzieciaków, to za 40 lat będzie musiała ich płodzić kolejne dwa razy więcej.

Jakbym był twoim szefem to bym cię zwolnił, wyjazd z tym swoim wysrywem, kolejnym
Hahahahahahhahah
(...)
W Medynie, w Arabii Saudyjskiej, znajduje się jego grobowiec, gdzie spoczywają jego autentyczne szczątki (potwierdzone naukowo).
Mieści się pod tą zieloną kopułą Meczetu Proroka (Al-Masdżid an-Nabawi), dokładnie w miejscu, gdzie znajdował się dom, ulubionej żony tego pedofila, Aishy bint Abi Bakr (tak, to ta nieletnia).
Ciekawe (serio, wyjątkowo nie ironizuję

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Hahahahahahhahah
Idź kulnij dropsa , śmieszek j🤬y
I dobrze tak c🤬jowi. Tego nie tak łatwo się pozbyć. Pluskiew z resztą też 🤪
Słyszałem o gościu co wziął rodzinkę Ukraińców do siebie na chate którą normalnie wynajmował za kasę i to nie małą. We wieżowcu na wysokim piętrze xD Odj🤬e prawie VIP.
Podobno jak już udało mu się ich pozbyć to płakał na klatce schodowej po tym co zastał w mieszkaniu.
Ja nie pomagałem. Mi nikt nie pomaga. Jestem młodym bezdzietnym i zdrowym mężczyzną. Nie mam dodatków do wynajmu mimo że w życiu wydałem juz na to 90 tysięcy złotych, nie mam 800plus na psa co wp🤬la tyle co 7 latek. Nie dostaję kasy od mopsu, od pefronu, od czerwonego krzyża, jeszcze płacę p🤬lone akcyzy na paliwo i papierosy i jakieś poj🤬e podatki w których oddaję prawie połowę pensji.
Ożenić się nie mogę bo dookoła k🤬a k🤬ę goni po imprezach i stylu życia jak w hotelu paradajs. Taka p🤬da to od razu j🤬ie się w kredyty i kłopoty żeby jej dogodzić. Niech wprowadzą jeszcze bykowe dla kawalerów w moim wieku to zrobię rewolucje jak kiedyś Wałęsa.
Wk🤬ia mnie to że wszystko dzieje się "dookoła" mnie i żeby wilk c🤬jem wody się napił ja nie mam na to żadnego wpływu.
I nigdy nie będziemy mieć na to żadnego wpływu bo procentowo w sondażach to można się trącać po torbach przez następne 200 lat.
Jak była pandemia i ludzie przestali tankować paliwo to nagle cena tak gw🤬townie spadła aż się wystraszyłem że wyjebie dziurę do chin.
Może w końcu Polacy zrozumieją że aby ruszyć ziemią trzeba wstrzymać gospodarkę.
Żeby w poniedziałek NIKT nie poszedł do roboty i c🤬j.
Ale to się nie da. Bo oni najpierw dali wszystkim kredyty które teraz muszą spłacać. Przez co nie zrobią rewolucji bo muszą j🤬 w januszexie żeby to wszystko pospłacać. Szef januszexu tez ma leasingi i nie zawiesi interesu
Tak więc na kogo nie zagłosujesz, kogo byś nie popierał i jakich nie miał poglądów koniec końców o Twoim życiu zdecyduje zupełnie ktoś inny niż Ci się wydaje.
Bo nic nie możemy. Bo szczekamy w kagańcu.
Właśnie dla takich komentarzy warto być na sadisticu. To chyba jedno z takich miejsc w sieci gdzie można spotkac osoby które myśla podobnie. Jest dokładnie tak jak piszesz. System jest stworzony perfecyjnie i nie zanosi się na to żeby się zawalił. Jeszcze pare lat i AI oraz ogólna technika całkowicie zniewoli ludzkość. Wprowadzenie CBDC
Niby spoko ja też jestem z prawej strony, ale zamiast gadać mogłaby zacząć robić dzieci.
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.
To pewnie nie jest główna przyczyna tego ale część facetów mogłaby zacząć r🤬ać niż pisać w internecie że zar🤬ałaby kogoś kto jest poza ich zasięgiem. Wybredni nie zwiększą populacji.
Ciekawe (serio, wyjątkowo nie ironizuję ), pozwolili na zbadanie zwłok Mahometa, ale nie pozwolili na zbadanie tego dziwnego kamienia w Mekce, że o badaniach pod Kopułą na Skale w Jerozolimie nie wspomnę? Gdybym był wyznawcą teorii spiskowych, to powiedziałbym, że w pierwszym wypadku okazałoby się, że to zwykły meteoryt, a w drugim, mogliby znaleść żydowską Arkę, co raczej muslimom nie na rękę.
Z badaniem szczątków Mahometa, to przecież była niezła afera. Istnieją trzy główne, uznane linie jego potomków (nie licząc kilkunastu pobocznych), a dokładnie, jednej z jego córek, Fatimy (dowodem, prócz historycznych przekazów i legend, są oficjalne dokumenty urzędowe, sięgające początków VIII wieku, a przechowywane w archiwach Egipcjan i Saudyjczyków). Szyici, wbrew ich własnym dokumentom, się od wieków dop🤬lali, że kilku ich świętych jest też potomkami i w 2001 roku, któryś z ważnych sunnickich Imamów, w końcu się wk🤬ił i przy okazji drobnej przebudowy grobowca, nie tyle zezwolił, co wręcz nakazał pobranie próbek i badania genetyczne, które zrobili Japończycy (żeby nikt nie mógł oskarżyć pracowników jakiegoś islamskiego, żydowskiego, czy chrześcijańskiego laboratorium, o stronniczość). Oczywiście, pobrano też próbki z kilku saudyjskich i irackich grobowców, gdzie spoczywają szczątki potomków proroka oraz wymazy od osób uznawanych za dalszych krewnych (tak, żyje kilkanaście takich osób, które mają na to papiery). Ajatollahowie z Iranu, w swojej głupocie, na to poszli i też dostarczyli jakieś próbki swoich uznanych potomków. Japońce, nie dość, że udowodnili, że to rzeczywiście szczątki Mahometa i w papierach jest generalnie prawda (przy czym, c🤬j wie, czyje szczątki pochowano w jednym ze starych grobowców w Iraku, więc jedna z dalszych odnóg okazała się fałszywa), to jeszcze wykazali, że szyici bajki opowiadają. Rzecz jasna, muzułmański świat się zesrał, jak to ogłoszono, bo szyici wciąż wierzą w swoją wersję, a znaczna część sunnitów jest oburzona, że w ogóle naruszono szczątki Mahometa. Na wszelki wypadek, szybko przestano, o tym wspominać. Tak, w ogóle, Saudowie, jako wahabici, są w wielu kwestiach bardzo fundamentalistyczni, w porównaniu do ogółu sunnitów i część rodziny królewskiej oraz imamów, miała plany, by grobowiec proroka zlikwidować i szczątki złożyć w bezimiennym grobie na pobliskim cmentarzu; bo wierni powinni się modlić tylko do Allacha, a nie czyichś szczątków, nawet jeżeli to szczątki Mahometa. W tym temacie, szybko nastała jednak cisza, bo najwyraźniej, uświadomili sobie, że kasa z religijnej turystyki jest ważna, a jeszcze ważniejsza jest polityka, a w niej, przewodzenie islamskiemu światu - warto jednak mieć dwa najważniejsze święte miejsca, a nie tylko jedno. Poza tym, inna afera, związana z likwidacją grobu Chadidży bint Chuwajlid (pierwszej żony proroka), chyba im wystarczyła na wieki.
Odnośnie Kopuły na Skale, muzułmanie nie chcą żadnych prac z prostego powodu - wiedzą, że wpuszczenie tam kogokolwiek, nawet ich własnych naukowców, może posłużyć, jako pretekst do zajęcia terenu przez Izraelczyków, a to w efekcie doprowadziłoby do próby odbudowy żydowskiej świątyni. Co prawda, Żydzi, mogą w każdej chwili zająć ten teren, ale pretekst kulturowo-polityczny, byłby jednak pożądany, dla stworzenia pozorów obrony świętego miejsca przed bezczeszczeniem - muzułmanie, bardzo nie chcą go dostarczać.
Legend o Al-Hajar al-Aswad, czyli czarnym kamieniu jest od c🤬ja. Arabowie, modlili się do niego, ale też do wielu innych, podobnych kamieni, na długo przed "proroczymi snami" Mahometa, gdy mieli jeszcze wielu bogów, a nie tylko jednego. W zasadzie, Hadżar, to kilka kamyków, które kiedyś były jednym - w wyniku wojen, grabieży, pożarów i powodzi, trochę się połamał. Podobno fragmentów jest teraz 8, a niegdyś mogło być nawet 15. Część zaginęła, albo jest przesłonięta srebrną ramą, w którą oprawiono fragmenty (widoczna dla pielgrzymów całość złożonego kamyka ma jakieś 16x20cm). Bez badań się tego nie stwierdzi, ale większość naukowców, także arabskich, przyjmuje, że to raczej nie meteoryt, a tektyt lub impaktyt. Niektóre takie skały lub szkliwa powstałe po uderzeniu meteorytu, unoszą się na wodzie, a kilka legend głosi, że Hadżar ma taką właściwość.

Idź kulnij dropsa , śmieszek j🤬y
Wiesz, staram się nie odbijać piłki. Za bardzo się przejmujesz. Masz jeszcze jakieś uwagi? Może coś o rodzinie np...
Elo, wesołych i nie zesraj się 💩
Wiesz, staram się nie odbijać piłki. Za bardzo się przejmujesz. Masz jeszcze jakieś uwagi? Może coś o rodzinie np...
Elo, wesołych i nie zesraj się 💩
Sram to ja na ciebie i twoje wesołych, łajza zwykła, na rodzinę Ci nie będę i tak już mają przej🤬e ze z nimi jesteś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie