18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
101
Streszczu • 2011-09-18, 11:38
Na urodzinach znajomi solenizanta kolejno składają mu życzenia:
Podchodzi pierwszy i mówi :
- Życzę ci żebyś żył 100 lat
Podchodzi drugi i mówi :
- Życzę ci żebyś żył 100 lat
Podchodzi na końcu najlepszy kolega i mówi :
Życzę ci żebyś żył 101 lat.
Na ta solenizant pyta :
- Dlaczego 101 lat? Każdy życzył mi abym żył 100 lat.
Na to najlepszy kolega odpowiada :
- Tak, ale chcę abyś rok konał.
Zgłoś
czebit 2011-09-21, 10:40 1
Chcę, żeby autor tego dowcipu konał 101 lat za moją straconą chwilę
Zgłoś
Streszczu 2011-09-21, 11:31
jebie mnie to
Zgłoś
Murzyn 2011-09-21, 11:54
A nie powinno bo "dowcip" to niezła hała.

[img:92aa353b4a]http://img294.imageshack.us/img294/19/userbar738182.gif[/img:92aa353b4a]
[img:92aa353b4a]http://img5.imageshack.us/img5/451/userbar739425.gif[/img:92aa353b4a]
Zgłoś
Casspero 2011-09-21, 11:57
Jubilata, nie solenizanta to w końcu urodziny czy imieniny? Spaliłeś cegłę gościu
Zgłoś
pruchacz 2011-09-21, 12:00
ja pierdole... <facepalm>
Zgłoś
Zejin 2011-09-21, 16:55
On nie spalił cegły. On osiągnął nowy szczyt nieudanego dowcipu, przebił Strasburgera, innymi słowy - spalił suchara!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów