18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Otóż wracając do domu około 16;10 tramwaj stanął na przystanku (wysepka).
Żeby na tą wysepkę się dostać trzeba przejść przez pasy .
Tak więc podjechał tramwaj-pare osób stojących więc ścisku nie ma-i widzę 11 (zdazylem ich naliczyc jak wsiadali do tramwaju ) ciapatych probujacych przejsc przez pasy...
czerwone i te sprawy.
jeden wyladowal na masce jakiejs corsy czy podobnego auta...
niestety nic mu sie nie stalo ale to nie koniec tej opowiesci
na moje nieszczescie wsiedli do tramwaju a za nim Pani i Pan kolo 50 .
Muslimy sie ciesza ze zdazyly na tramwaj i juz dostaje bialej goraczki lecz tramwaj rusza.
I ta urocza parka o ktorej wspominalem wyciagnela piekne plakietki kontrolerow biletow i zaczeli "pracowac"
Jak sie chwile pozniej okazalo wszyscy mieli bilety oprocz 11 ciapatych ktorzy twierdzili "ze koran nie mowi zeby kupowac bilety"

Gdy tramwaj dojechał do nastepnego przystanku cała ta banda chciała uciec-motorniczy jednak dobry człowiek wezwał policję (a że ta ma posterunek dosłownie 200m dalej mundurowi byli po paru chwilach przy tramwaju ).
Czterech policjantow wystarczylo zeby kozojebcy sie poddali i okazali dokumenty kontrolerom
Jako ze wysiadalem na tym przystanku posluchalem chwile i kazdy za probe ucieczki (jest to niezgodne z prawem) dostal po 200zl mandatu
czyli na lebka wychodzi po 350zl mandatu.
podsumowujac.
Jestem dumny z tego ze PL policja jednak cos potrafi a i ze kontrolerzy tez niezle zapie**alają

P

żarcie może drożeć.
Wódki kurwy nie ruszać !
Zgłoś
Street2 2013-10-07, 17:12 94
Miło mi iż mogę jako pierwszy postawić zimnego harnasia za tą urzekającą historie

Ehh.. gdyby tak jeszcze moje 100zł za picie publiczne anulowali
Zgłoś
Roszp 2013-10-07, 17:18 1
Street2, lol. Użyłeś tego mema źle. Powinieneś się wstydzić.
Zgłoś
Mayday_Dune 2013-10-07, 17:20 1
Nie wierze, że to pisze.. Chwała kanarom!

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
Zgłoś
zwirz13 2013-10-07, 17:28 4
po pierwsze - jebać allagbarów , po drugie jebać kanarów

jebać lewackie ścierwo !!!
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-10-07, 17:39 21
@Up
Jak kurwa Ci szkoda te 2 zeta na autobus to się nie dziw że potem musisz płacić mandaty.
Ja tam zawsze bilet kupuję i jebie mnie to czy kanar wejdzie czy nie wejdzie. No a jak już wejdzie to czasem się zdarzy że są osoby takie jak Ty i nie mają biletów - jest na co popatrzyć

@topic
Chuj tam z tymi 4k zł, lepiej gdyby ich wyjebali w kurwe na Syberię czy gdzieś.
Zgłoś
j0k3 2013-10-07, 17:46 14
i co myślisz że zapłacą? jasne....
Zgłoś
Smutas 2013-10-07, 17:52
Ja pierdziu, następny jełop, który nawet po polsku pisać nie potrafi... Qrwa, to tramwaj wracał do domu? Dalej nawet nie czytałem tych wypocin niedouka...
Zgłoś
PatrolZG 2013-10-07, 18:00 4
Temat niestety mija się z prawdą. Twierdzisz że 11 ciapatych zapłaci 3800, a wedle moich kalkulacji prawidłowo postawiona teza brzmi : 11 ciapatych nie zapłaci 3800, więc państwo nie zarobi, tylko zostanie zadłużone na kolejne 3800 zł.
Zgłoś
jakuzapk 2013-10-07, 18:14 2
Smutas napisał/a:

Ja pierdziu, następny jełop, który nawet po polsku pisać nie potrafi... Qrwa, to tramwaj wracał do domu? Dalej nawet nie czytałem tych wypocin niedouka...

jak Ci sie cos ku**a nie podoba to w prawym gornym rogu "swiecacego kwadratu" w ktory teraz patrzysz masz taki krzyzyk.
Nacisnij go i wiecej nie wracaj...

żarcie może drożeć.
Wódki kurwy nie ruszać !
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-10-07, 18:28 4
Dziś jadąc pociągiem widziałem grupę ok 6-7 ciapatych robiących zakupy. Wychodzili ze sklepu "Art. dla zwierząt"
Zgłoś
CrashDW 2013-10-07, 19:27 2
za jedenastu ciapatych złapanych przez kanary, próbujących uciec i na koniec dojebanych przez policję... ZAWSZE PIWO!
Zgłoś
HariDee 2013-10-07, 19:33 2
jebie fejkiem na kilometr.
Zgłoś
zwirz13 2013-10-07, 19:33 1
Admin_RedTube napisał/a:

@Up
Jak kurwa Ci szkoda te 2 zeta na autobus to się nie dziw że potem musisz płacić mandaty.
Ja tam zawsze bilet kupuję i jebie mnie to czy kanar wejdzie czy nie wejdzie. No a jak już wejdzie to czasem się zdarzy że są osoby takie jak Ty i nie mają biletów - jest na co popatrzyć

@topic
Chuj tam z tymi 4k zł, lepiej gdyby ich wyjebali w kurwe na Syberię czy gdzieś.

he he , jasne że nie szkoda tylko sęk w tym że zapierdalam autem , nienawiśc do tych dzielnych łapaczy staruszek i szkolniaków zostala mi dawno temu z technikum !

a wieć po raz drugi - jebac kanarów , jebac ciapsów !

nara

jebać lewackie ścierwo !!!
Zgłoś
jagielloma 2013-10-07, 19:37 1
Cytat:

kazdy za probe ucieczki (jest to niezgodne z prawem) dostal po 200zl mandatu
czyli na lebka wychodzi po 350zl mandatu.

Co, bo nie rozumiem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów