📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A wszystko poszło o kilka Mld. dolarów w złocie ;x - znajdujących się pod WTC
Jak jakiś debil wierzy w to, że w smoleńsku doszło do zamachu, to ja nie mam pytań... Niech sobie jebnie łopata w ryj bo wstyd życ będąc takim idiotą. (to nie offtopic ktoś tam na górze chyba jakieś brednie próbował pisać)
@kisiuuu
Jeżeli chodzi Ci głównie o ostatni track to masz
LOWKEY (ft. IMMORTAL TECHNIQUE) - VOICES OF THE VOICELESS
Jeżeli chodzi Ci głównie o ostatni track to masz
LOWKEY (ft. IMMORTAL TECHNIQUE) - VOICES OF THE VOICELESS
Zobaczcie sobie pierwszy filmik z gooogli po wpisaniu "filmy dokumentalne teorie spiskowe 11 września", oraz filmik ZEITGEIST (dostępny również z napisami PL). Pozdrawiam otwarte umysły.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Niektórzy mają, inni nie mają filtrów włączonych. To może się przełożyć na wyniki wyszukiwania.
@nieodwracalny, @wiochmen, takich jak wy jest ci u nas Polsce okolo 90% (jesli by brac nasze "wiarygodne" sondaze) i dzieki demokracji, ktora oczywiscie zezwala glosowac ludziom z iq zwierzat domowych, mamy kraj jaki mamy
Martinez1976 napisał/a:
nie ma ANI JEDNEGO prywatnego filmu z tego zdarzenia. FBI zarekwirowało WSZYSTKIE nagrania z kamer drogowych, bankomatowych, ze stacji benzynowych - no co do jednego WSZYSTKIE.
A to ciekawe, bo najważniejsze z tych filmów zostały już dawno upublicznione dzięki pewnej organizacji, która zresztą wywalczyła to na drodze sądowej. Mam nadzieję, że reszta Twoich argumentów opiera się na solidniejszych fundamentach.
Radzę następnym razem trochę ostrożniej używać haseł o samodzielnym myśleniu, konfrontowaniu z rzeczywistością itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów