Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Cookie Monsta - Ginger Pubes" jedena z najzajebistrzych mózgojebczych patatajek jakie było mi dane poznać, a za te wszystkie chujowe komentarze na dubstep serdecznie wyprostowany środkowy palec :* idzcie sobie posłuchać jak Katy Perry napierdala na flecie z playbecku czy chuj wie czego.
... z poważaniem !
Spierdolony dubstep . To raz Nie wrzucaj mnie do pudełka z katty perry tylko dlatego ze nie słucham zmixowanego wiercenia i jebania głową w ściane które ty nazywasz muzyką .
Homoseksualiści to tacy sami ludzie jak my, nie dyskryminujmy ich tylko dlatego, że Bóg ich tak stworzył.
Będę ich dyskriminował nie bedzie mi spedalone gówno chodzić pod blokiem i wymachiwać spierdoloną flagą :/
Ja jestem hetero i jakoś nie wychodze na ulice PATRZCIE KURWA JAK JESTEM SUPER ZAAKCEPTUJCIE MNIE .
Nikt normalny by tego tak nie zostawił .
skoro świat stworzył go chłopem to niech zakłada rodzine z babą prostę, i skoro jest chłopem od urodzenia to powinien nim pozostać i odwrotnie, dla mnie Każdy kto widzi w tym tolerancję że szanuje się takiego człowieka jest idiotą bo to dla mnie choroba głowy
Filmik ten jest oczywiście jednostronny, ale sam od razu po obejrzeniu postawiłem piwo i kilka następnych dla prawicowych krzyków. Jednak po przeczytaniu prawie wszystkich komentarzy zauważyłem jak sam zostałem zmanipulowany. Głównie chodzi o scenę, gdzie młodzi, wykształceni Polacy we flekach i z głowami ogolonymi na łyso cichaczem skradają się bokiem i pacyfikację ich przez policję. Na pierwszy rzut oko wina jest po jednej stronie, ale do głowy przyszła mi myśl, że sam niejednokrotnie, głównie po alkoholu zrobiłem coś umownie mówiąc "niedobrego", a przy nadjeżdżającej policji byłem wzorem cnót i dobra. I tutaj dochodzi refleksja, że widzimy tylko urywki i tak grupka mogła być po prostu ścigana za coś co zrobiła wcześniej, jednak nie było mnie tam i nie wiem wszystkiego, a zatem nie mnie oceniać to zajście.
Zatem jak rzecze cytat, wina jest i po lewej i prawej stronie, ponieważ jedni nakręcają drugich co prowadzi do zamieszek, jednak najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że w XXI wieku, w kraju uznawanym za prężnie się rozwijający, perspektywiczny ect., są nadal ludzie, którzy swe poglądy narzucają siłą, krzykiem, nie przyjmując odmowy. W czasach, w których jedni badają neutrony, planują loty na Marsa i wynajdują syntetyki zmieniające sportowców w maszyny, my Polacy możemy jedynie napić się wódki i wyjść na manifestację obijając w grupce, naszych dwóch przypadkowo spotkanych oponentów, to jest chyba nie chore, ale smutne, po prostu smutne i nie klasyfikuje nas w gronie państw rozsądku i rozumu, ale raczej wśród afrykańskich plemion, gdzie racja narzucana jest maczetą.
Ok, podsumujmy wasze jakże prawe, jedyne i słuszne wypowiedzi: ludzi o odmiennej orientacji, poglądach innych niż konserwatywne, posiadających włosy a nie łyse pały, a także ludzi, którzy nie są kibolami należy zagazować. Mam dla was, kochani, bardzo dobrą radę... skoro tak lubicie gazować, to zagazujcie się nawzajem
to znajdz mi jakies ujecie jak, jakis narodowiec(faszysta w waszym domysle) krzyczy na tym marszu zeby kogos gazowac. albo skoncz pierdolic bo pedala z antify krzyczacego faszysci( w domysle narodowcy) do gazu, masz na tym filmiku. tym ludziom sie juz popierdolilo co robia. jak chca dalej walczyc z faszyzmem to pora zaczac walczyc z samym soba, bo jakos na tym marszu nikt nie blokowal pedalskiego marszu niepodleglosci, za to grupa pedalskich faszystow blokowala zwyczajny marsz wolnosci, jakby to polacy byli w polsce ludzmi z marginesu. co to kurwa ma byc?
Zebrały się dwie bandy zamaskowanych debili którzy znaleźli wymówkę po to żeby się ponapierdalać po ryjach i przy okazji dojebać wspólnemu wrogowi - policji. Za zniszczenia jak zwykle zapłaci państwo czyli wszyscy. Jak tak oglądam takie atrakcje (i na stadionach) z zamaskowanymi zjebami w roli głównej to ostra amunicja dla policji to nie jest taka głupia sprawa.
Kibole z gimnazjum darujcie sobie kozackie komenty.
Zwykłe info które skopiowałem z wikipedi, w książkach o historii Polski można znaleźć to samo. Nie przeczytałem, ani nie znalazłem, niczego o tym żeby się bić, walczyć ze sobą, pluć rodakowi w twarz, za to że jest inny. Polak jest Polakiem, i chodzi tutaj o każdego z nas, chociaż w tym jednym dniu moglibyśmy sobie darować te wszystkie nasze poglądy, wyjść razem, ramię w ramię, zaśpiewać kilka niepodległościowych piosenek, cieszyć się z tego, że jednak Polska nadal istnieje.
Wtedy gdy Polacy walczyli o niepodległość, nie ważne było kim jesteś, byłeś Polakiem, walczyłeś o to aby Twój kraj, Twoja Ojczyzna nie została zdeptana przez obce żądne władzy kraje.
to znajdz mi jakies ujecie jak, jakis narodowiec(faszysta w waszym domysle) krzyczy na tym marszu zeby kogos gazowac. albo skoncz pierdolic bo pedala z antify krzyczacego faszysci( w domysle narodowcy) do gazu, masz na tym filmiku. tym ludziom sie juz popierdolilo co robia. jak chca dalej walczyc z faszyzmem to pora zaczac walczyc z samym soba, bo jakos na tym marszu nikt nie blokowal pedalskiego marszu niepodleglosci, za to grupa pedalskich faszystow blokowala zwyczajny marsz wolnosci, jakby to polacy byli w polsce ludzmi z marginesu. co to kurwa ma byc?
Potrafisz czytać, debilu? Miałem na myśli posty narodowców tutaj. Poza tym jeżeli myślisz, że tamci narodowcy są tacy świeci, to jesteś bardziej naiwny niż ministranci. I nieważne jak bardzo będą próbowali się wybielać (lol) "że oni tylko patrioci", zawsze będą faszystami, bo właśnie takie są korzenie ich organizacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów