18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mockba 2011-11-15, 16:28 1
5:15

kolega po lewej, znany jako Tajger, wracalem z nim z woodstoku w jednym wagonie
Zgłoś
Ponury Knur 2011-11-15, 16:50 3
0.10 ma zwidy, wszyscy go śledzą obserwują. Mania prześladowcza. W tworkach takich pełno.
Zgłoś
w................k 2011-11-15, 16:59 3
zgnilizna nie POLSKA!!!!! (a wez admin sie z tym capsloskiem odpierdol!!!!!!!!!!!!!!! )
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-11-15, 17:00 53
Filmik fajny, ale tez probuje manipulowac. Kiedy pokazuje lewakow napierdala agresywny dubstep, a przy pokazywaniu prawej strony muzyczka plumka sielsko jak przy szczesliwym zakonczeniu filmu katastroficznego. Prawda jest taka, ze po obu stronach byli pojebani ludzie, ktorzy przyszli sie po prostu ponapierdalac. Zapewne bylo tez sporo, jesli nie wiekszosc, tych, ktorzy chcieli pokazac, ze sa patriotami, albo, ze pierdola system.
Najbardziej jednak wkurwiaja mnie te prowokacje policji (o ile to rzeczywiscie policja). Kto im kurwa pozwala na takie rzeczy. Wiem, ze prewencja to przewaznie idioci bez szkoly, ktorzy nic innego nie potrafia robic, ale ktos powinien ich kontrolowac i nie dopuszczac do takich dzialan. Zeby im sie zony z czarnymi puscily.
Zgłoś
B................g 2011-11-15, 17:23 37
Patriotę nie obowiązują żadne podziały, chcę budowac kraj i najważniejsze jest dla niego dobro ojczyzny.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też napierdalać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.

Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.

Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.
Zgłoś
lesiot 2011-11-15, 17:40 4
sadistic.pl/pochod-111111-vt92625.htm
Jest wątek zbiorczy na te wszystkie teorie spiskowe i prowokatorskie filmidełka.
Zgłoś
fifus92 2011-11-15, 18:25 32
Bóg napisał/a:

Patriotę nie obowiązują żadne podziały, chcę budowac kraj i najważniejsze jest dla niego dobro ojczyzny.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też napierdalać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.

Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.

Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.

Trzeba bylo to wjebac do tej twojej ksiazki 2000lat temu
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-11-15, 18:25 13
No to sobie cały film spierdoliłeś tym dubstepem. A chętnie bym obejrzał
Zgłoś
Malina1234 2011-11-15, 18:30 19
Ale i tak każdy napisze ze ludzie co się tam bili bo zostali zakatowani przez policje i lewych to zaczęli zamieszki i to oni są winni bo się bronili. Większość powie że lewica i banda pedałów mają prawa do wyrażania poglądów lecz gdy ktoś z marszu by wyraził swoje to nazwą go zaraz faszysta i wyzywać będą od ksenofobów a marsz to tylko wymówka do zadymy która pokazali w telewizji z poucinanymi fragmentami lecz nie pokazując takiego filmiku jak mamy wyżej i prowokacji która tam zaszła.

Pewnie i tak lewacy i inni będą pisać ze jestem taki a nie inny wiec
"Lepiej być faszystą niż pedałem"...
Zgłoś
l................1 2011-11-15, 18:37 9
Ale po co ten dubstep?
Zgłoś
pikpok 2011-11-15, 18:39 2
Próbowałem obejrzeć do końca, naprawdę się starałem, ale w 1/4 musiałem wyjść się zbełtać z powodu podkładowej fonii..
Zgłoś
erpi 2011-11-15, 18:39
Popierdolone to wszystko, dobrze że jestem gdzie indziej, bo nie sposób ogarnąć.
Zgłoś
steel002 2011-11-15, 18:57 3
Oto nasze Polskie bydło. hmmm.... HH widzę pełno. Zero metali. Przypadek?
Zgłoś
jankol 2011-11-15, 19:11 3
Po co te dźwięki wiertarki? :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem