Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najbardziej jednak wkurwiaja mnie te prowokacje policji (o ile to rzeczywiscie policja). Kto im kurwa pozwala na takie rzeczy. Wiem, ze prewencja to przewaznie idioci bez szkoly, ktorzy nic innego nie potrafia robic, ale ktos powinien ich kontrolowac i nie dopuszczac do takich dzialan. Zeby im sie zony z czarnymi puscily.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też napierdalać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.
Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.
Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.
Jest wątek zbiorczy na te wszystkie teorie spiskowe i prowokatorskie filmidełka.
Patriotę nie obowiązują żadne podziały, chcę budowac kraj i najważniejsze jest dla niego dobro ojczyzny.
Nie potrzebuję do tego manifestacji, nie idzie też napierdalać rodaków w imie różnic poglądowych.
Przecież buduje Polskę dla wszystkich, nie dla siebie.
Myślący człowiek zauważy że zarówno prawica i lewica ma sensowe postulaty.
Prawica ani lewica nie posiada wyłączności na patriotyzm, nie wiem jak nazwać ludzi którzy tak uparcie wyręczają swój mózg ideologiami, podczas gdy zarówno skrajna lewica i skrajna prawica to idiotyzm.
Nie wierze w ten kraj póty panuje demokracja, zbyt wielu ludzi porzuciło zdolność myślenia na cześć adaptacji w tej rzeczywistości.
Większość nawet nie widzi w jakim syfie żyjemy, potrzeba dyktatora który obróci to o 180 stopni, albo wojny, wtedy też jakoś się potrafimy zjednoczyć i być Polakami, nie lewakami, nie prawicowcami, Polakami.
Trzeba bylo to wjebac do tej twojej ksiazki 2000lat temu
Pewnie i tak lewacy i inni będą pisać ze jestem taki a nie inny wiec
"Lepiej być faszystą niż pedałem"...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów