Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
112-latek poślubił 18-latkę
Ratilt • 2009-10-29, 21:37
Ahmed Muhamed Dore z regionu Galguduud w środkowej Somalii, krzepki 112-latek, pięciokrotnie żonaty ojciec siedemnaściorga dzieci, ożenił się po raz kolejny. Jego wybranką jest 18-letnia dziewczyna z tej samej wsi.

Właśnie o niej pan Dore marzył podobno od dawna. Wstrzymywał się z poproszeniem rodziny o jej rękę, czekając, aż dziewczyna podrośnie. -Nie zmuszałem jej, raczej wykorzystałem swoje doświadczenie, żeby przekonać ją o mojej miłości - powiedział pan młody.

Trzy z żon Ahmeda Dore już nie żyją. Najstarszy pasierb najnowszej żony liczy już sobie 80 lat.

Mimo różnicy wieku Dore ma nadzieję, że młoda żona urodzi mu jeszcze dzieci.

źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................7 2009-10-29, 21:41
Tam naprawde musi brakować meżczyzn...
Raczej martwiłbym sie czy on jest w stanie je spłodzić.
Zgłoś
D................s 2009-10-29, 22:03 3
konio - jak to mówią "stary człowiek i może"
Zgłoś
k................t 2009-10-29, 23:34
jebany, czekał aż podrośnie, miał 94 lata jak sie urodziła...
ciekawe czy dożyje jej 20stych urodzin
Zgłoś
miedziak 2009-10-29, 23:59
ale ściema
Zgłoś
JDRK 2009-10-30, 1:05
Saper89 napisał/a:

źródło

nie pierdol, sam na starość chętnie będziesz chciał puknąc jakąś 18-stke:P
Zgłoś
Lashlo 2009-10-30, 1:53
W tym wieku większość z nas będzie już od jakichś 30 - 40 lat pokarmem dla robali, a nie o pukaniu nastolatek myśleć.
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2009-10-30, 3:49
no kurwa w tym wieku sam bym chcial mnie 18-stke
Zgłoś
k................7 2009-10-30, 6:39
Wystepuję błąd w waszym myśleniu ;]
Jak już to ona będzie pukała jego ;p
A co do leżenia w piachu to jestem nieśmiertelny
Zgłoś
W................x 2009-10-30, 6:53
Wcale on nie taki krzepki, skoro przez 112 lat zdążył spłodzić tylko 17 dzieci. Mój dziadek miał znacznie mniej jak umarł a spłodził 12, z czego 9 przeżyło. I to z jedną żon a nie z 5.
Zgłoś
G................o 2009-10-30, 12:01
kuba_vt napisał/a:

jebany, czekał aż podrośnie, miał 94 lata jak sie urodziła...
ciekawe czy dożyje jej 20stych urodzin

Jak czytacie, nie stary tylko Pan Młody
Zgłoś
DMN 2009-10-30, 14:04
www.wp.pl to w żadnym stopniu wiarygodne źródło. Rzućcie okiem na to: news.bbc.co.uk/2/hi/africa/8331136.stm wg. mnie cała historia jest zmyślona... fakty tu i tu nawet się nie zgadzają, a widać, że wp lubi sobie podkoloryzować dodatkowo ;]
Zgłoś
R................g 2009-10-30, 16:20
JDRK napisał/a:

sam na starość chętnie będziesz chciał puknąc jakąś 18-stke:P

Mam 22 lata i tez mam ochote puknąć pewna 18stolatke... to znaczy że jestem już stary?
Zgłoś
Lashlo 2009-10-30, 17:11
Baalp napisał/a:

Mam 22 lata i tez mam ochote puknąć pewna 18stolatke... to znaczy że jestem już stary?

Nope. Wszystko z Tobą w porządku. Całkiem normalna zachcianka.
Zgłoś
Krzysztof 2009-10-30, 17:20 2
Musiał być strasznie bogaty...

Tak ze 30 krów ;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem