Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żenada.
Wiesz dlaczego biedni są biedni? Bo są głupi! A dlaczego są głupi? Bo są biedni!
Po huj promować tępych buraków jak można promować wyjątkowego gościa z talentem (i jego ojca , za wytrwałość i dopilnowanie syna).
Bogatemu to się byk ocieli a biednemu to wiatr w oczy.
Zarówno bieda jak i bogactwo to stan umysłu a nie kieszeni! K U R . W A M Ą Ć - wbijta se to w urzędnicze narzekające łby!
Jesteś idiotą.
Jak ktoś ma 4-osobową rodzine i matka razem z ojcem zarabiają po, dajmy na to, 4 tysiące na głowę(razem 8 kafla), to w dzisiejszych czasach starczy im na jedzenie, utrzymanie auta, mieszkania, internet i inne media. Ale za chuja nie starczy im na kupienie dodatkowego auta, wartego ze 20 kafli + cotygodniową wymianę opon za przynajmniej 1000zł.
W jakim ty świecie żyjesz ? Albo jesteś smarkaczem, któremu rodzice podkładają wszystko pod nos, albo jesteś zjebanym idiotą, który nigdy nie wyszedł spod spódnicy mamusi.
Po drugie, sam jesteś tępy burak, bo chuj piszę się przez "CH"
Po trzecie, nie potrafisz poprawnie napisać "kurwa mać" ?
Bogatemu byk się ocieli, bo stać go, żeby temu bykowi wstawić nawet macicę.
Co Ty myślisz? Żeby założyć biznes i trzepać dużą kasę, trzeba mieć najpierw chociaż kilkanaście tysięcy, na jakiekolwiek urządzenia i inne pierdoły.
Jak już dorośniesz, to spróbuj coś samemu zarobić, zobaczymy kto Cie zatrudni, albo jaką ogromną firmę założysz.
A wracając do tematu, jest wielu utalentowanych sportowców, którym życie nie dało bogatych rodziców. Oni muszą liczyć na pomoc rządu i innych organizacji. A wiesz jak działa rząd i inne organizacje ? Mają to w chuju.
Jak ja mialem 12 lat wybuchl stan wojenny
Czyli twierdzisz, że teraz masz 43 lata ?
wszystko prawda poza jednym: za 20 tysi to dobrej fury do drigtu nie kupisz
No tak się domyślam. Ale to tylko potwierdza moją tezę.
bla bla bla przez cały dzień zawodów ch*j człowieka strzela...jest na każdych zawodach faworyzowany, ale co się dziwić skoro Moto Park Koszalin wziął go pod swoje skrzydła jako sposnor.
nie sraj się bo ci żyłka jebnie. Motopark nie jest jego sponsorem, to wiem bo tam pracuję, jak ci żal dupę ściska o to że jest faworyzowany to idź im to powiedz, przed kompem każdy jest mądry bo wie że za obrażanie innych nie dostanie w ryj.
czytając wasze komy, mam jedno pytanie, czy to że wam się nie podoba że ma 12 lat i tatę który w niego inwestuje tzn że ma przestać jeździć, żeby nie czytać waszych pojebanych komów.
Ostatnia rzecz... widziałaś głupia cipo, czym jego tata jeździ? stary rozpadający się klekot, jak by miał się zaraz rozlecieć a wy piszecie o bogactwie i mercedesach w garażu.
I piszcie co chcecie ale to on był w FATACH na TVN, w TVN24 na żywo, w TVN TURBO i w kilku innych a wy przed kompem, wyrywacie włosy z dupy i wypisujecie swoje problemy bo macie małego chuja i czujecie się zagrożeni przez 12 latka, no i jest jeszcze jedne sfrustrowane babsko, która pewnie jest brzydsza od moich jaj i nikt jej nie chce łaaaaaaaaaaa, kurwa co za banda popaprańców
No był już wszędzie, dlatego boję się lodówkę otworzyć.
a będzie jeszcze więcej, od piątku zaczyna się V runda PFD w Poznaniu, o której ty możesz tylko pomarzyć a on tam będzie startował, bo jest dobry i twoje komy tego nie zmienią, a ty będziesz pisać komentarze pod jego filmami.... i kto jest kurwa górą?????
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów