📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widziałem to wczoraj. Takze idąc zgodnie z myślą co niektórych należałoby rzec - suchar
A na poważnie to szacunek dla synalka i dla ojca, który zaszczepił w młodym żyłkę motorsportu. Szacunek no i piwo.
A na poważnie to szacunek dla synalka i dla ojca, który zaszczepił w młodym żyłkę motorsportu. Szacunek no i piwo.
już widzę dzieciaczka któremu wszystko podstawiają pod nos
Mój też ma 12 lat ale niestety tylko cycki mu w głowie
@up
Dobre i to
Dobre i to
I tak nie znajdzie sponsora i będzie jeździć Matizem po bułki do sklepu. (za 6 lat jak zda prawko) Polska
Nosz kurwa jak w "mam talent"
Szczyl i od razu szacun i taki tam kurwa. Przecież 12 lat to nie jest niepełnosprawność.
Jak stary zapierdala driftem to zaden problem aby w tym wieku tez driftował. Poza tym widac ze kasa jest na sprzęt więc to normalna sprawa.
Małpa (chodzi mi o zwierze) po roku zapewne tez by driftowała. Więc nie róbcie sensacji.
Szczyl i od razu szacun i taki tam kurwa. Przecież 12 lat to nie jest niepełnosprawność.
Jak stary zapierdala driftem to zaden problem aby w tym wieku tez driftował. Poza tym widac ze kasa jest na sprzęt więc to normalna sprawa.
Małpa (chodzi mi o zwierze) po roku zapewne tez by driftowała. Więc nie róbcie sensacji.
Bez kitu, nie ma nad czym się zachwycać.
Jeśli już to nad pensją jego rodziców. Gdyby moich było stać na takie zabawki dla mnie to tez bym driftował.
Jeśli już to nad pensją jego rodziców. Gdyby moich było stać na takie zabawki dla mnie to tez bym driftował.
a to nie laska przypadkiem
Krótko: Gdyby każdy dzieciak mógł mieć takie wsparcie finansowe od samego początku jak on, to mielibyśmy samych mistrzów świata w każdej dziedzinie.
tihomax napisał/a:
Nosz kurwa jak w "mam talent"
Malpa? Plujesz w twarz drifterom a jedyne co robisz to siedzisz tlustym dupskiem przed kompem i nakurwiasz swoimi intelYgentnymi wywodami na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów