Kobitki zawsze pomocne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tylko pedały nie znają angielskiego
Wiedzą co dobre, a i piwo za dekolt.
Kurwa... całe 21 sek czekałem aż pokażą cycki. Zmarnowany czas...
no ale o co chodzi? rozumiem angielski ale nie rozumiem co w tym smiesznego kakstet kud ? to cały żart ? ktoś wytłumaczy?
Że niby "COCKS TASTE GOOD" - ale to już sobie sam przetłumacz, bo to brzydkie zdanie.
"Can you help us?" - podszyte chęcią ośmieszenia.
Manipulacje emocjonalne. Typowe dla plebejskich warstw społecznym.
Manipulacje emocjonalne. Typowe dla plebejskich warstw społecznym.
Z 9gag zajebane i nawet nie chciało ci się zrobić własnego screena z translatora tylko zajebałeś tez screena z komentarza. Żal.pl
Kofe28 napisał/a:
Że niby "COCKS TASTE GOOD" - ale to już sobie sam przetłumacz, bo to brzydkie zdanie.
A jadłeś kiedyś koguta, żeby twierdzić, że z tym zdaniem jest coś nie halo? Panie z filmu najwidoczniej niejednego koguta konsumowały, bo na temat smaku wypowiadają się z pełnym przekonaniem
Jorgen88 napisał/a:
Co? Uraziłem twoje uczucia? ... Pedał
Uczucia, ty , a co ja ciota jak ty.
Nie dasz rady mnie obrazić. Osobnik z taką nazwą użytkownika i z takim podpisem razi mnie. Nie bierz tego do siebie, po prostu brzydzę się idiotami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów