📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Więc powiadacie, że dzicz, że Rosja...
...a u mnie na osiedlu żaden budynek nie ma kamery.
A rzekomo to cywilizacja.
Jego trud skończon...
Burn! Loot! Murder!
Kamerka na klatce nie świadczy o cywilizacji... Rosja jest dość duża i są miasta jak Moskwa Petersburg i też takie zadbane jak widać osiedla ale ogół wygląda zupełnie inaczej. Jak i mentalnie tak i finansowo.
JednorękiBandyta napisał/a:
Kamerka na klatce nie świadczy o cywilizacji... Rosja jest dość duża i są miasta jak Moskwa Petersburg i też takie zadbane jak widać osiedla ale ogół wygląda zupełnie inaczej. Jak i mentalnie tak i finansowo.
To jest zadbane osiedle?
SkoPio1 napisał/a:
Kamera na osiedlu oznacza tylko tyle że tam kradną.
W 29 gościu wyciąga racice przed siebie, jakby miał się wywrócić na asfalt, nie lepiej to pierd*lnac na szczupaka ?
SkoPio1 napisał/a:
Kamera jest na wypadek takich wlasnie zdarzen. Podobnie jak kamery samochodowe, najwiecej ich jest wlasnie u kacapow choc to paradoksalnie nie jest oznaka nowoczesnosci czy cywilizacji ale wlasnie zdziczenia i agresji drogowej.
Zauważyliście, że teraz coś często u rusku ludzie z okien wypadają? To chyba jakaś nowa moda w fsb
A to nie ten film z sasiadkami co nie chcialy gadac tylko z innej kamery?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów