18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zarammoth 2013-08-01, 13:34 3
Kurwa, nie stać was na bilet do kina, ale na wódę tak. A potem na Torrentach siedzą złodzieje jebane i nabijają Polsce ranking i opinie o złodziejstwie. Dla mnie brak pieniędzy nie jest powodem do takiego robaczenia... Trochę uczciwości kurwa, o ile to w dzisiejszych czasach ma dla kogoś w ogóle wartość moralną.

Zgłoś
KwusheR 2013-08-01, 13:46
Powód 8 - chodzi o ciapatego obok?
Zgłoś
zarpion 2013-08-01, 13:53 1
naród pierdolonych malkontentów, kurwa staram się 2-3 w miesiącu razu być w kinie i nie rozumiem o chuj tym biedakom chodzi.
Zgłoś
Jarrt 2013-08-01, 14:16
Zarammoth napisał/a:

Kurwa, nie stać was na bilet do kina, ale na wódę tak.

Wódy z neta nie ściągniesz.
Zgłoś
Diego21 2013-08-01, 14:48
Mnie wkurwia wszechobecny dubbing. Czasem można trafić na napisy ale jak się da to pchają ten dubbing do wszystkiego
Zgłoś
koba55 2013-08-01, 15:02 1
makarybenc napisał/a:

gówno mnie obchodzi dlaczego nie chodzisz do kina. ja nie chodzę z jednego powodu-szkoda hajsu i nie interesuje mnie twoich dwanaście.

ból dupy
Zgłoś
MrZet 2013-08-01, 16:39
zarpion napisał/a:

naród pierdolonych malkontentów, kurwa staram się 2-3 w miesiącu razu być w kinie i nie rozumiem o chuj tym biedakom chodzi.

Sensem filmu nie jest namawianie do nie chodzenia do kina... Właściwie spotkałem się z większością sytuacji tu pokazanych. Nawet na nr 8 tak jakby trafiłem, bo na jakimś nocnym seansie panna opierdalała gałę typowi kilka rzędów wyżej, dość mocno mi jej mlaskanie przeszkadzało.
Zauważyłem też pewną prawidłowość, na filmach dla idiotów częściej można doświadczyć takich sytuacji.
Do tego UE zwiększa stawkę VAT za bilety do kina, więc niedługo wizyta w multipleksie z panną może kosztować 60+ zł w opcji bez pojenia i karmienia.
Osobiście 5x chętniej chodzę do kin studyjnych, które z założenia odstraszają swoim charakterem i repertuarem bydło.
Zgłoś
mimikos908 2013-08-01, 17:33 2
Nie rozumiem niektórych ludzi. 20zł dziennie na papierosy to się zawsze znajdą ale na kino to narzekają bo za drogie. Nosz ku*wa..
Zgłoś
Derwilly 2013-08-01, 18:56
Diego21 napisał/a:

Mnie wkurwia wszechobecny dubbing. Czasem można trafić na napisy ale jak się da to pchają ten dubbing do wszystkiego

ostatni raz na filmie z dubbingiem byłem.. 2lata temu? a dlaczego? bo teraz są filmy albo tylko z napisami, albo do wyboru. proste.
Zgłoś
cocaine.animals 2013-08-01, 19:25
Kolejny pedalski film zrobiony przez spedalonych pedałów.
Zgłoś
Matros 2013-08-02, 2:11
mnie interesuje jak się nazywa piosenka tam gdzie powód 8. Powie ktoś ?
Zgłoś
MrZet 2013-08-02, 23:58
Matros napisał/a:

mnie interesuje jak się nazywa piosenka tam gdzie powód 8. Powie ktoś ?

haddaway - what is love
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów