18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
kokosia 2013-07-31, 21:41 9
Panie, a chuj mnie to interesuje czy on chodzi czy nie chodzi do kina.
Zgłoś
gregkamil 2013-07-31, 21:58
@up pokazuje realia polskich kin a nie swoje przeżycia
Zgłoś
LaChupacabra 2013-07-31, 22:07 65
gówno mnie obchodzi dlaczego nie chodzisz do kina. ja nie chodzę z jednego powodu-szkoda hajsu i nie interesuje mnie twoich dwanaście.
Zgłoś
gumis1412 2013-08-01, 2:39 3
ja nie wiem do jakiego kina chodzi autor filmiku. Ale takie akcje w "moim" kinie się niezdażają. Żadnych głośnych śmiechów, siorbania czy mlaskania. Jedyne co mnie wkurza to dzwięk otwieranego piwa podczas seansu i smród popcornu.
Zgłoś
R................t 2013-08-01, 8:37 9
Ja mam jeden powód - film z żoną = pół dniówki

Niech żyją torrenty, jebać kapitalistów
Zgłoś
raf-ret 2013-08-01, 11:37
+ szelest paczki od chipsów z biedronki no i dlaczego iść do kina z kolegą ?
Zgłoś
dogmit 2013-08-01, 12:24 3
dwóch pedałów pokazuje co im przeszkadza obejrzeć film w kinie za bilet który kupili za pieniądze rodziców, a mają 20+ lat.
Chuj mnie obchodzą wasze gimbusiarskie problemy
Zgłoś
dumad 2013-08-01, 12:30 1
jaki normalny facet chodzi do kina z innym facetem? Więc się nie dziw że ma tyle powodów, jakby poszedł z kobietą to by były pozytywy. Zero trzody

Ja nie chodzę do kina bo wolę odpalić swoje kino domowe, usiąść na zajebiście wygodnej kanapie i robić co mi się podoba. do tego nie muszę płacić za oglądanie skurwiałych reklam, które trwają 30minut.

Enjoy!

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Doomik 2013-08-01, 12:30 3
trochę nie kumam tego. Co to za frajda, przyznawać się do zacofania kulturowego? Wszystkie wymienione przez Was incydenty faktycznie się zdarzają, ale w heliosach czy innych mainstreamowych kinach, gdzie możecie obejrzeć american pie 10, kochaj mnie kotku i inne w takim stylu padła. Niestety zapominamy o kinach studyjnych, w których panuje klimat, ten "ząbek" czasu, który czujemy zaraz po wejściu. Chodzicie na gówniane filmy, to się nie spodziewajcie, że usiądziecie obok inteligentnej i kulturalnej osoby.
Zgłoś
korinogaro 2013-08-01, 12:38 2
@RagicMabbit, te filmy które ściągasz to dzięki komu masz? Dobrym socjalistom czy dzięki kapitalistom?

PS Akurat tego dlaczego ludzie idą na wykupione miejsca a nie siadają gdzie jest lepiej (kiedy są z 4 osoby na sali) to chyba do końca życia nie zrozumiem.
Zgłoś
r................5 2013-08-01, 13:09 4
Cytat:

Was też wk***iają te rzeczy?

Nie, mnie wkurwiają takie filmiki.
Zgłoś
Wiochmen 2013-08-01, 13:17 1
troche pierdolenie,ja raczej takich akcji nie doswiadczylem...zawsze przeciez mozna zwrocic uwage to sie szczyle opamietaja no ale jak samemu wyglada sie na pedala no to trudno
Zgłoś
Jarrt 2013-08-01, 13:21 6
Zasadniczo to wkurwia nas to:

Zgłoś
K................� 2013-08-01, 13:23 1
Kurwa na siłę wymyślane 12 powodów... ja pierdolę. Zawsze u tych zjebów z wp musi być 12 powodów i wszystko zawsze na siłę :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów