Babka wdaje się w dyskusje z deskorolkarzami bo zamiast w skajtparku jeżdżą po osiedlu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Że niby jej chodzi o Art.51 KW - jak ino nie napici i nie naćpani to chuja wam zrobią ... Spierdalaj stara kurwo!
Moherowy obrońca narodu ... jebane wapniaki kurwa siedzą bez zajęcia to najlepiej się przypierdolić, najlepiej o wszystko ...
@Gonczor
Próg piw podniesiono do 20.
Próg piw podniesiono do 20.
Najpierw sobie pomyślałem tępe skejciki. Ale potem obejrzałem sobie i myślę - głupia baba. A chłopaki grzecznie, inteligentnie, nawet nie rzucili żadnym przekleństwem. Piwko.
Ale sie srają. Powiedziałbym wypierdalaj i po sprawie
@clubber84
Ogarnąłem to, ale dopiero jak minęła godzina po wysłaniu posta, więc już nie mogłem edytować. Trudno, raz na jakiś czas mogę wyjść na ignoranta.
Ogarnąłem to, ale dopiero jak minęła godzina po wysłaniu posta, więc już nie mogłem edytować. Trudno, raz na jakiś czas mogę wyjść na ignoranta.
Durny babiszon zmieni zdanie, kiedy skejciarze sobie pójdą, a na tym miejscu osiedlą się cyganie, albo żulernia zrobi sobie legowisko. A może po prostu powinni zacząć urządzać tam grilla (dym, gitary, rzucanie kurwami). A może gejowski ośrodek ulicznej kultury?
A piesek gdzie ma kaganiec?? Dlaczego pani wychodzi z psem bez kagańca pani nas przyszłą psem poszczyć zaraz dzwonie po policje a gdzie pani ma siatkę na odchody pieska jak to tak, pies zrobi kupe i ktoś w to ma wdepnac jaki pani przyklad daje. Policja juz jedzie to jeszcze jej powinna wjebac mandat !! A POLSKA WOLNY KRAJ jezdzic sobie moga gdzie chca..
w miniaturce filmu widziałem herb Legii i z automatu przeczytałem tytuł tematu jako '120 debili i otwarte okna' <bez spiny>
co za kurwa stara... no słów brakuje
120 decybeli – wirnik helikoptera w odległości 5 metrów.
Nie wiedziałem, że ci skate'erzy są tak głośni...
Nie wiedziałem, że ci skate'erzy są tak głośni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów