Babka wdaje się w dyskusje z deskorolkarzami bo zamiast w skajtparku jeżdżą po osiedlu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nie jest skajt park niech wybuduje skajt park
Dobre szyby tam mają, że wytrzymały te 120 decybeli. I że tym "skajciarzą" słuch nie wysiadł Chyba ze stoperami w uszach jeżdżą.
Ruchliwy monitoring.
Na pewno Kryśka z klatki obok sprzedała jej chłopaków.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Na pewno Kryśka z klatki obok sprzedała jej chłopaków.
Ja tam ciotą nie jestem i na desce nie jeżdżę, ale jeździjcie sobie chłopaki gdzie chcecie bo stare komunistyczne pizdy zalałyby betonem cale osiedla byleby kurwa mogły w spokoju Maćka w TV obejrzeć. Stare pizdy jakoś nie widzą jak srają tymi swoimi psopodobnymi szczurami na każdym kroku, a gówna później leżą i sterczą bezpośrednio przy wejściu do bloku.
Na osiedlu na którym moja żonka mieszkała było kilka trzepaków, na których dzieciaki często grały w siatkówkę, albo odbijały sobie nogą piłkę, to starym spasionym komunistycznym kurwom też to nie pasowało bo trzepaki wykopali, postawili pod murem i obsadzili żywopłotami. Myślicie że na to miejsce powstało jakieś małe boisko, orlik albo chociaż betonowy stół do tenisa?
Odpowiedź zostawiam dla was...
Na osiedlu na którym moja żonka mieszkała było kilka trzepaków, na których dzieciaki często grały w siatkówkę, albo odbijały sobie nogą piłkę, to starym spasionym komunistycznym kurwom też to nie pasowało bo trzepaki wykopali, postawili pod murem i obsadzili żywopłotami. Myślicie że na to miejsce powstało jakieś małe boisko, orlik albo chociaż betonowy stół do tenisa?
Odpowiedź zostawiam dla was...
Takie babki to dobre są. Kiedyś w schronie byłem w mieście znanym ze słów "łódź Kurwa" i babeczka zaczęła się pruć że policje itp. wzywa Gdy już zwiedziliśmy cały schron itp. i po prostu szliśmy w inne miejsce babeczka zaczęła pruć się że mamy czekać bo policja już jedzie Co najlepsze z przystanku widzieliśmy jak pan policjant gada z babką
Czy ktoś mi KURWA wytłumaczy co ma policja do tego? Nic kurwa złego nie robią nie ma godziny 22:00 a że starej przeszkadza to niech se kurwa okno zamknie albo aparat słuchowy przyciszy żeby nie było 120 decybeli kurwa -.- porażka
squallaz napisał/a:
Dobre szyby tam mają, że wytrzymały te 120 decybeli. I że tym "skajciarzą" słuch nie wysiadł Chyba ze stoperami w uszach jeżdżą.
120 decybeli, to jest możliwe. Ktoś napisał, że jest to "startujący helikopter w odległości 5 metrów". Ale tego typu porównania nie mają sensu. W odpowiednich warunkach i taki dźwięk może mieć 120 decybeli. Słuch jest w stanie wytrzymać chwilowe skoki nawet powyżej tej wartości. To ciągłe przebywanie w takich warunkach jest szkodliwe.
Mimo wszystko wydaje mi się, że odrobinę przesadziła.
Gamge napisał/a:
Czy ktoś mi KURWA wytłumaczy co ma policja do tego? Nic kurwa złego nie robią nie ma godziny 22:00 a że starej przeszkadza to niech se kurwa okno zamknie albo aparat słuchowy przyciszy żeby nie było 120 decybeli kurwa -.- porażka
Zakłócanie spokoju. Prosta sprawa. Mi napierdalali megafonami pod domem (mieszkam obok kościoła), sąsiad zadzwonił na policję, przyjechali, rozgonili i z bogiem. Wcale nie musi być 22, żeby zakłócać spokój.
Ja pierdole. Chłopaki mają kawałek równego terenu przy jakiejś ruderze i bunt. Już lepiej niż by mieli niszczyć jakieś zabytki, ławki, poręcze itp. 120 decybeli. ja pierdole. Ludzie to mają najebane we łbach, a jak bachory drą mordy pod oknami bezpośrednio "MAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOO" to jest zajebiście. Dobre chłopaki se jeżdżą, nikomu nie przeszkadzają, to zawsze się jakiś debil znajdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów