📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niezłe cacko. szkoda że w naszej Polsce nie ma gdzie się takim przejechać. albo droga dziurawa, albo w remoncie.
na nasze drogi pierwsza klasa
okar19 napisał/a:
Jeżeli nie lubicie gry wstępnej mozecie przewniac do 0'40
Nienawidzę gry wstępnej, chyba każdy chłop się ze mną zgodzi.
MyBijaCZ napisał/a:
Nienawidzę gry wstępnej, chyba każdy chłop się ze mną zgodzi.
Też bym na Twoim miejscu nie lubił jakbym musiał opierdalać pałę mężczyźnie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
o jak mu współczuje, nie stać biedaka na automatyczne drzwi i musiał zatrudnić kogoś do ich otwierania, szkoda że nie czarnego
nie nie zazdroszczę mu jak się dorobił to mu się należy
nie nie zazdroszczę mu jak się dorobił to mu się należy
a teraz dajcie mi trochę paliwa , zaśnieżone lotnisko i magiczny przycisk - ESP OFF
ale po co kobiecie w takim babskim samochodzie tyle koni mechanicznych?
Przecież ten silnik cierpi. Koleś go wkręca na wyższe obroty sporadycznie. Tak na prawdę miałem wrażenie że się biedak boi przyspieszenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów