18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
polakwrocek 2020-06-08, 0:11
roman970227 napisał/a:

Najgorsze jest, że mamy zjebane prawo, które nakazuje nam zachować szczególną ostrożność. Także nawet jak by wyjechała na czerwonym to i tak kierowca ma przejebane

A nie można objąć tym przepisem przechodniów ?
Zgłoś
Piterek13 2020-06-08, 0:54 1
I dobrze tępej piździe Ja zawsze wychodzę z założenia, że większy ma pierwszeństwo bo co z tego, że mam zielone światło jak wjebie we mnie 10 ton i po mnie!? Jestem pieszym to przepuszczam wszystkich, jadę na rowerze to patrzę na auta, jadę autem to ciężarówki i autobusy są na pierwszym miejscu i póki co żyję. Dopóki tępe pizdy się nie nauczą prostych zasad, dopóty będą ginąć
Zgłoś
wigan77 2020-06-08, 1:17
po to jest sygnal dzwiekowy jak i swietlny aby jednak sie zatrzymac i rozejrzec
Zgłoś
Thomsontz 2020-06-08, 1:40
Marcinxxxxx napisał/a:

Pojazd uprzywilejowany nic nie zmienia nadal ma uważać i na bank z automatu kierowca prawko stracił

Nic nie stracił. Potwierdzone info. Nie wiem skąd takie przekonanie U ciebie.
Zgłoś
Szelma 2020-06-08, 2:55 1
Nic nie będzie mial kierowca przejebane a laska zato popełniła szereg błędów nawet gdyby miala jebane pierwszeństwo to napewno słyszała sygnały po drugie bus nawet latwo sie wyraźnia a karetka juz tym bardziej na sygnale wiec mogla popatrzeć zsiasc z roweru i rozkminic sytuacje a nie wjebała sie na pasy jak królowa i zapewne jak ktos nspisal ze słuchawkami w uszach... A kierowca i tak uważał inaczej by ja rozpierdolil jak muchę i wsumie nawet drugi pojazd mogl ja lekko zaslonic gdy karetka sie zblizala tak czy inaczej kierowca jechal na sygnale adekwatnie z pośpiechem i uwaga a laska swojej uwagi nie opanowala to nie zwykly samochód co dopiero zapiszczy pare metrów od pasow przy hamowaniu sygnał karetki słychać juz z dala
Zgłoś
Mycroft 2020-06-08, 10:19
Szkoda, że to już nie czasy łódzkiego pogotowia.
Powinni zaaplikować Pavulon i pojechać dalej...
Zgłoś
jazeck 2020-06-08, 13:54
Efekty odmóżdżenia . Mnie uczyli oglądać L później P. Ma na własne życzenie. Teraz kierowca beknie za "nowe super przepisy" i super ustawy. HATFU!
Zgłoś
haber6666 2020-06-08, 14:41
Jestem kierowcą w pogotowiu, żelazna zasada jest taka : nigdy nie wpierdalaj się na czerwonym z dużą prędkością. Zwalniaj prawie do zera. Zawsze. Rowerzystka co prawda powinna rower prowadzić, ale to kierowca karetki ma być profesjonalny, przewidujący i nadwyraz ostrożny. To nie praca dla każdego.
Zgłoś
kulawiec 2020-06-08, 17:56
Ale rozumiem, że wysiedli z tej karetki i ją solidnie skopali?

Ojciec szwagra jechał kiedyś w nocy i mu się samobójca pod koła rzucił. O dziwo udało mu się wyhamować. Ale wpierdol jaki zebrał na żebra wtedy był taki, że lepiej by wyszedł jakby z mostu skoczył.
Zgłoś
robo72 2020-06-08, 21:40 1
od lipca wprowadzają nowe przepisy...warto poczytać. Osoba lub grupa osób rzekomo mądrych głów stworzyła coś co nie trzyma się logiki ni chuja w każdym calu.
Zgłoś
adi_k0 2020-06-08, 22:02
Wątpię aby kierowca miał przejebane, ewidentna wina gówniary.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów