18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Marcinxxxxx 2020-06-07, 20:27 8
Pojazd uprzywilejowany nic nie zmienia nadal ma uważać i na bank z automatu kierowca prawko stracił
Zgłoś
Rs2000wawa 2020-06-07, 20:31 79
Rower się przeprowadza po pasach, tam nie ma ścieżki rowerowej
Zgłoś
maksymilian45 2020-06-07, 20:31 47
Mama nie uczyła że po pasach prowadzimy rower?
Lekcja życia.
Nie zdziwiłbym się gdyby tępa dzida miała jeszcze słuchawki w uszach.
Do dziś przechodząc nawet na zielonym upewniam się że żaden baran nie pędzi w moją stronę.
Zgłoś
mygyry 2020-06-07, 20:34 20
Piesi i rowerzyści mają wyjebane na to co robią, później płacz, jacy kierowcy źli
Zgłoś
MarcinnnW 2020-06-07, 20:36 11
maksymilian45 napisał/a:

Mama nie uczyła że po pasach prowadzimy rower?
Lekcja życia.
Nie zdziwiłbym się gdyby tępa dzida miała jeszcze słuchawki w uszach.
Do dziś przechodząc nawet na zielonym upewniam się że żaden baran nie pędzi w moją stronę.

Dokładnie, tym bardziej że tam nie ma ścieżki rowerowej
Zgłoś
żmij 2020-06-07, 20:36 12
Marcinxxxxx napisał/a:

Pojazd uprzywilejowany nic nie zmienia nadal ma uważać i na bank z automatu kierowca prawko stracił

Przez pitę, która wjechała rowerem na przejście? Wątpię.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
G................r 2020-06-07, 20:36 1
Rowerem można "przejechać" tylko jak jest "zielone światło" na "przejściu z drogą rowerową" z resztą i tak każdy robi po swojemu...
Zgłoś
wertyh 2020-06-07, 20:41 1
Marcinxxxxx napisał/a:

nie wiem, nie znam się. Ale jeżeli będzie jak piszesz to szkoda kierowcy.
Zgłoś
Marcinxxxxx 2020-06-07, 20:42 1
żmij napisał/a:

Przez pitę, która wjechała rowerem na przejście? Wątpię.

Takie przepisy niestety, kierowca ma zachować szczególną ostrożnosc i tyle
Zgłoś
mygyry 2020-06-07, 20:46 3
Marcinxxxxx napisał/a:

Takie przepisy niestety, kierowca ma zachować szczególną ostrożnosc i tyle

Ciekawe że każdy musi zachować szczególną ostrożność, ale to kierowcy z automatu dojebią
Zgłoś
Jokerd 2020-06-07, 20:48 6
Dobrze że karetka była na miejscu.
Ps. Tam chyba nie było ścieżki rowerowej... Głupia cipka.
Zgłoś
Essent 2020-06-07, 20:49 18
Kierowca karetki lub innego pojazdu uprzywilejowanego musi ograniczyć prędkość dojeżdżając do skrzyżowania do absolutnego minimum.!
Czyli do około 40km/h
Nawet nie macie pojęcia jak się starałem pisząc ten post pod wpływem 8 piw , żeby było bez błędów ortograficznych.
Liczę na wdzięćznoiść
Zgłoś
Marcinxxxxx 2020-06-07, 20:52 4
Essent napisał/a:

Kierowca karetki lub innego pojazdu uprzywilejowanego musi ograniczyć prędkość dojeżdżając do skrzyżowania do absolutnego minimum.!
Czyli do około 40km/h
Nawet nie macie pojęcia jak się starałem pisząc ten post pod wpływem 8 piw , żeby było bez błędów ortograficznych.
Liczę na wdzięćznoiść

łap dziewiąte
Zgłoś
Essent 2020-06-07, 21:00
Marcinxxxxx napisał/a:

łap dziewiąte

Dzienki ziom

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów