📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
no i chuj chciałem być starszy i mądrzejszy a podpuściłeś....ja miałem problem z kliknięciem pause i musiałem 6 razy od poczatku oglądać żeby na starej skoczyć
ten redaktor się tasuje?? czy mi się wydaje??
Szkoda że nie jest pokazane jak ta stara pije z tego kubka i przy tym siorpie okropnie.
Znam mamusie jest z mojej miesciny...ostro jej sie ostatnio zeswirowalo, chociaz tak naprawde to nigdy nie wiadomo czy byla normalna
Corka chyba faktycznie musi jakas kariere robic bo baaaardzo dawno jej nie widzialem w okolicy...albo sie wstydzi...
Corka chyba faktycznie musi jakas kariere robic bo baaaardzo dawno jej nie widzialem w okolicy...albo sie wstydzi...
Jakie kurwa sado-maso ? To się nazywa bdsm.
Soczyście sadolowy materiał
Kurwa matka żyła w budzie dla psa całe życie, nie po to strzeliła se bękarta z miejscowym żulem, żeby teraz nic na nią nie zarobił - nie ważne jakim stylem, kasa do domu musi być przyniesiona
kariera sado-maso gwarantowana
Jestem realtywnie kulturalne, ale ja pi**dole... Jeżeli ktoś jest oczytany i świadomy paradogmatów, na których bazuje cywilizacja i rozwój człowieka jako istoty rozumnej i dążącej do doskonałości, to bierze miecz dwuręczny i bez wahania upi**dala łby takim debilom czyt. rodzicom...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów