📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Murzyn wszystko ukradnie.
Zwierzęta mają swój prymitywny instynkt który jak widać działa - jak coś jest duże i na ich widok ucieka to atakują, ale jak coś jest małe i dziarsko idzie w ich stronę to trzeba brać nogi za pas. Stado lwów może zaatakować i zabić nawet słonia, ale padnie w konfrontacji ze zwyklą małą żmiją
Nie od dziś wiadomo ,że murzyn jest królem Afryki
A nie jakieś tam kurwa lwy
A nie jakieś tam kurwa lwy
Prawo dżungli w końcu...
Wyobraźcie sobie, idziecie wieczorem parkiem, a tam trzech mudżinów z łukami *.*
Wyobraźcie sobie, idziecie wieczorem parkiem, a tam trzech mudżinów z łukami *.*
Hahaha, murzyn w czerwonej szmacie ma jedno ucho rozjebane bardziej
Zwierzęta jak widać mają nie tylko instynkt ale i rozum. Przecież to jasne że czarnych się nie gryzie w afryce bo HIV murowany.
15 lwów i 3 głodnych afrykańców, popraw temat:)
To nie lwy, tylko lwice, przestraszyły się facetów i tyle, o ile murzynów można nazwać facetami
może też byli głodni........
Faktycznie trzeba mieć jaja żeby zabrać mięso lwom, które na widok człow... Tfu!! czarnucha wieja aż się kurzy... Trudniej zabrać cukierka dziecku
Cytat:
"Zwierzęta jak widać mają nie tylko instynkt ale i rozum. Przecież to jasne że czarnych się nie gryzie w afryce bo HIV murowany"
A tak serio to może sie zwierz zarazić hivem od człowieka?
"Zwierzęta jak widać mają nie tylko instynkt ale i rozum. Przecież to jasne że czarnych się nie gryzie w afryce bo HIV murowany"
A tak serio to może sie zwierz zarazić hivem od człowieka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów