📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Haha
Bardzo słuszna akcja, mnie też wkurzają samochody zaparkowane na chodnikach przez kretynów tak, że się przejść nie da.
Tam gdzie mieszkałem poprzednio chodniki miały może z metr szerokości i były tak zawalone samochodami że się dało przejść jedynie ulicą.
Popieram!
Bardzo słuszna akcja, mnie też wkurzają samochody zaparkowane na chodnikach przez kretynów tak, że się przejść nie da.
Tam gdzie mieszkałem poprzednio chodniki miały może z metr szerokości i były tak zawalone samochodami że się dało przejść jedynie ulicą.
Popieram!
Dorwałbym takiego, to by zlizywał z samochodu ; 3
ja popieram akcje poza tym fajna jazda
Niszczenie mienia fakt faktem ale sądze ze koles używa farby z typu polejesz wodą i potrzesz gąbką i z głowy wątpie zeby jakąs olejną czy cos POPIERAM !!!!
To GPO
Grupa Pewnych Osób jak się nie mylę i działają chyba w Łodzi jak się nie mylę
Grupa Pewnych Osób jak się nie mylę i działają chyba w Łodzi jak się nie mylę
Yami napisał/a:
I że niby cała akcja zgodnie z prawem...?? Przecie to czyste niszczenie mienia!
Dorwałbym takiego, to by zlizywał z samochodu ; 3
Ale zastanów się człowieku, po co nasz szanowny rząd ustala prawa których sam nie jest w stanie dopilnować?
Nocna praca tych ludzi da do myślenia kierowcy i nawet jeśli takowy kierowca odważy się zgłosić to. W takim wypadku da to również do myślenia administracji która takie zgłoszenie otrzymała. Można zauważyć fakt, iż nasz polski rząd może podjąć takie działania: zmienić owy art.; starać się zmienić ulice do opisanych norm; olać sprawę.
Według mnie powyższe trzy hipotezy działania oceniłbym procentowo 1-25%,2-40%,3-90%.
Dziękuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów