Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...
oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...
jak kurewsko żałosne to jest, to masakra - ja kminię, można nie lubić katolickich świąt (jestem niewierzącym człowiekiem - nie mylić z wojującym ateistą), ale kurwa, jakie to niskie jest... goście mniej więcej w moim wieku, ale z WIELKIEGO miasta, więc oczywiście LEPSI - a ja się czuję jakbym kurwa taki malutki był... a gdybym na groby chodził... to już w ogóle przejebane, przecież jestem jebanym katopatolemhipokrytą!!! prawda? jakim zjebanym pedałem byłbym, gdybym chciał uczcić pamięć swojej rodziny, jakim hipokrytą, jaką końską spierdoliną...
co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...
oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...
Pleciesz bzdury jak mało który
O śp Dziadkach pamiętam, przynajmniej raz w miesiącu o nich powspominam i przytocze jakąś sytuacje, która sie wydarzyła z ich osobami.
PS: na pogrzebach beczałem jak dziecko, szczególnie wspominam moment salw pułku reprezentacyjnego na pogrzebie dziadka.
Pleciesz bzdury jak mało który
Twój post otworzył mi oczy!!! sprawiłeś, że mój sarkazm, cynizm i turpizm stał się miałki i płytki w jednej chwili... dojrzałem do spojrzenia w lustrze i stwierdzenia - "jestem debilem"!!! dziękuję, że Twoje delikatne słowa otworzyły mi oczy na prawdę... jesteś wielki..!
Jak dla mnie to właśnie tutaj wychodzi to cebulactwo na tym filmie. Wiadomo, że w Polsce jak jest święto i jest cała rodzina przy stole nie ważne co to za święto ważne żeby komuś dupę obrobić (poplotkować), gadać o jakiś problemach politycznych (najczęściej to chyba wujkowie, bądź szwagrowie ludzie politolodzy mający informację tylko i wyłącznie z faktów i wydarzeń) no i wypić. A właśnie chodzi tutaj o to żeby sobie przypomnieć ludzi których już nie ma, bądź za tymi którymi tęsknimy. Specjalnie jest to dzień wolny żeby odrzucić wszystkie problemy dnia codziennego i zastanowić się nad egzystencją i nad tym co zostawimy jak już nas nie będzie. Właśnie to jest cały sens tego święta, tylko przez nasze rodziny i media które sprowadzają się do tego żeby kupować dużo żarcia, zniczy jakiś innych cudów a nie nad sensem samego święta młodzi odchodzą od tych starych zwyczajów. Jak ktoś będzie z rodziną spędzać ten czas pomyślcie o tym i pamiętajcie, że każdego czeka śmierć wcześniej, czy później.
O zmarłych pamięta się częściej niż raz do roku. Zrozumiesz kiedy umrze ktoś tobie bliski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów