ja znalazłem za to błąd logiczny w rozumowaniu doktorka, o ile opiera się na danych eurostatu jeżeli chodzi o całkowitą liczbę zgonów to dane o zgonach z powodu Covid bierze ze strony ons.gov.uk
A więc ekstrapoluje dane z Wielkiej Brytanii i zestawia je z danymi o śmiertelności w całej Unii, a jak powszechnie wiadomo liczba procentowa liczba zgonów w poszczególnych krajach znacząco się różniła w zależności od przyjętej strategii szczególnie mam na uwadze tutaj strategię Brytyjską, która ulegała zmianie parokrotnie. Więc takie uogólnienie danych brytyjskich do danych europejskich to gruba manipulacja i zapewne jak by policzyć średnią europejską to rozbieżność przewyższała by wartość odchylenia standardowego
Indywidualista napisał/a:
Daj se spokój typie, masz dane, argumentuj wobec tego co mówi trollu beka z Was. Pozdrów oficera prowadzącego.
no chłopie wskaż mi ten błąd logiczny a nie uciekaj od dyskusji, przegadać to możesz debila a nie kogoś kto ma odrobinę oleju w głowie
Indywidualista napisał/a:
beka z Was
i po drugie jaka beka z was? jak sami tu gadamy? kraje ci się popierdoliły?
No i gdzie ta twoja socjotechnika którą się tak przechwalasz? I ta inteligencja która ogranicza się do wstawek po Łacinie których i tak nie rozumiesz dlatego wklejasz ich definicje zamiast powiedzieć własnymi słowami lub docenić rozmówcę i wcale nie tłumaczyć, Chcesz się bawić w merytorykę to się kurwa pobawimy śmierdzący onucu, będę ci uprzykrzał życie na tym portalu niezależnie ile nowych kont założysz i ile razy zmienisz taktykę, Ty masz za zadanie szerzyć nienawiść i dezinformację, ja za zadanie stawiam sobie gnębienie takich pajaców
Lublin nie jest taki duży w końcu cie znajde