jak ktoś nie pościele łóżka w motelu to jest chujem ale jak ktoś się wpierdala za free przez siatkę do "muzeum" to jest już spoko, nie kumam tego.
Weź pod uwagę, że on nie pojechał do Wrocławskiego zoo prosto z domu i pieniążkami od mamusi. Widzę że nie oglądałeś jego wcześniejszych odcinków.
Weź pod uwagę, że on nie pojechał do Wrocławskiego zoo prosto z domu i pieniążkami od mamusi. Widzę że nie oglądałeś jego wcześniejszych odcinków.
dobra ja jutro jadę do Meksyku okradnę bank i przytoczę ci ich argument... i tutaj nie chodzi o to, że wszedł tam bez kasy. Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to zrozumiał byś, że nie krytykuje tego że wszedł za darmo tylko to, że ocenia jakiegoś szwajcara, że nie posłał łóżka, a sam wpierdala się za free.
dobra ja jutro jadę do Meksyku okradnę bank i przytoczę ci ich argument... i tutaj nie chodzi o to, że wszedł tam bez kasy. Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to zrozumiał byś, że nie krytykuje tego że wszedł za darmo tylko to, że ocenia jakiegoś szwajcara, że nie posłał łóżka, a sam wpierdala się za free.
A co ma posłanie łóżka do wjebania się do muzeum? Tak poza tym powiedział na wstępie że to chujowe ale on nie ma pieniędzy żeby rozpierdalać co chwile na wejściówki. We wcześniejszych odcinkach wchodził na "legitymacje studencką" bo studenci mieli za free
jak ktoś nie pościele łóżka w motelu to jest chujem ale jak ktoś się wpierdala za free przez siatkę do "muzeum" to jest już spoko, nie kumam tego.
Różnica jest taka że zostawienie po sobie porządku nie kosztuje nic tak samo jak zostawienie bałaganu.
To się nazywa dwulicowość.
Nic do niego nie mam i sam bym się wjebał za free gdybym miał okazję ale ludzie bronią go i dalej nie widzą nic złego we wkradaniu się do muzeum.
Kwota nic tu nie ma do rzeczy, gdyby chciał to mógłby dostać wejściówkę za free, dogadałby się z kierownikiem że pozamiata czy coś, w takich krajach kompletnie inaczej traktuje się innych ludzi, prawie zawsze się można dogadać.
Tylko kurde stylistyka wypowiedzi ziomka z osiedla razi trochę
A tam pierdolisz, dobry ziomek z łosiedla i tyle. Lepiej się go ogląda niże tego typka co rusków odwiedza. Takie to naturalne a nie pod publikę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów