Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Macie szczęście, że wasi rodzice nie przeglądają Sadistica.
Ano ano, nie przeglądają. Ale wiedzą, że jestem moderatorem tu.
Ano ano, nie przeglądają. Ale wiedzą, że jestem moderatorem tu.
Są dumni?
Są kurwa lepsi niż Jezus...
Jeden ogarniety Chociaż troche podpicowałeś to Bo po jeden lufce mieć bombe to trudno troche xD Chociaz czasami tak tez sie zdaza
Ale zeby 2,5 gr wpychac w lolka to troche przesada co ty w holandi mieszkasz czy na jamajce ? xD A po za tym ten lolek bylby grubszy niz czarna pyta ;P I nie ekonomiczny
Ave ja
Hej! znawco tematu
Ja naprawdę mam 30 lat, żyje nie w Polsce i nie w Holandii, mieszkam w Szkocji, już od wielu lat zresztą ,nieważne, mam 3 roslinki zasadzone kiedy trzeba(łapie sezony ) i możesz mi uwierzyć że jak zmontuje ci lolka to do połowy nie przetrwasz, oddasz następnemu obok ciebie, a on odda kolesiowi obok siebie i w tym momencie mamy słoneczko
Jaram zioło, nie ściemniam i się nie chwalę.
Sram na gimbusów.
Ave Ja!
Buahahahahaha! hahahaha
ty chyba do tej pory majeranek palisz.
ja pierdole
normalnym zielskiem domowym takim z zajebistych nasionek wychodowanym u mnie pod lampą fifkę(cygarniczkę z kiosku) ci nabiję i nie będziesz wiedział w ktorą stronę do domu masz.
po co ci jointy?
Zastanawiam się co ty tam kurwa palisz.
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że cokolwiek jaram? Nie, więc milcz. Nigdzie też nie napisałem, że to ekonomiczne, czy ma sens, a jedynie, że "czeski błąd", o którym pisał ktoś wyżej nie ma tu miejsca, bo wyszłaby właśnie taka ilość. Najpierw czytanie ze zrozumieniem poćwicz, a potem pouczaj innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów