📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fantastico opublikował ten sam film 51 minut po tobie i już leci na główną
przypadek nie sądzę .
A nie sorry ta skurwiała strona mi zamuliła i wyskoczył mi jego filmik w twoim poście .
przypadek nie sądzę .
A nie sorry ta skurwiała strona mi zamuliła i wyskoczył mi jego filmik w twoim poście .
Śmieszą mnie te wszystkie małolaty i wieśniaki co nakupują 20-letnich audiczek i wożą się tym niemieckim gównem jakby to były co najmniej auta sportowe
Przesiadka z E36 tak wyglada chciał zaimponować ale zapomniał ze zapłacił wcześniej za wymianę rozrządu, oleju i innych wahaczy.... na opony już zabrakło....
Co on tu odjebal kurwa...? Haha
camson napisał/a:
Śmieszą mnie te wszystkie małolaty i wieśniaki co nakupują 20-letnich audiczek i wożą się tym niemieckim gównem jakby to były co najmniej auta sportowe
No nie władcy pierścieni ;P moja e46 o wiele lepiej się trzyma drogi na letnich oponach 225 trzyma się asfaltu jak cygan zasiłku
Jak dla mnie każde BMW warte mniej niż 30 tys to złom wieśniaka z małym ego. Nowe bunie po 200-300k to co innego . Uprzedzając mam 4 letniego Opla od nowości.
Coraz czesciej dochodze do refleksji ze przed podejsciem do egzaminu praktycznego osoby ubiegajace sie o prawo jazdy powinny miec robione test na inteligencje. Ponizej pewnego poziomu kwit na wejsciu
S.T.U_Cummins napisał/a:
Jak dla mnie każde BMW warte mniej niż 30 tys to złom wieśniaka z małym ego. Nowe bunie po 200-300k to co innego . Uprzedzając mam 4 letniego Opla od nowości.
opla to co ty pijany byłeś jak kupowałeś czy na audi ani toyotę nie stykło
Audi coś robi z mózgiem kierowcy. Nie wiem o co chodzi ale kierowcy tych auto to tępe janusze. Pierdoli im się od tych jebanych szrotów pod kopułą. Nasłuchają się tej skurwiałej reklamy i oni naprawdę myślą że mają jakąś przewagę. A chuj z nimi. niech zdychają w rowie.
Te wszystkie "cudowne" Audi i BMW, co mają więcej niż 10 lat, to jest taki szrot że niech mnie chuj. Wszyscy to gówno kupują, bo to przecie taka renoma i prestiż. 4/5 znajomych, którzy jeżdżą tym chujostwem, co chwile musi w to hajs pchać, bo co chwilę coś się jebie. Znam takich co mają o połowę tańsze Fiaty z podobnych roczników co te Audi i Beemki, jakieś Bravo w ocynku czy inne Hondy i nic im się z tymi autami nie dzieje. No ale gdzie to tak POD REMIZO się Fiatem pokazać, toć to wstyd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów