📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zawsze na filmikach z czarnuchami jest w tle jakaś 'czarna' muza, jak gdyby ktoś kto wrzucał ten filmik liczył na to, że może będzie to nowy amatorski teledysk do tej piosenki.
Leżał na chodniku bez butów a następnie wstał i pobiegł. To znaczy że zmartwychwstał ?
Ciekawe co trzeba mieć w głowie żeby podkład muzyczny jeszcze do tego dodać Jakiś Pasjonat
HAHAHAHAHAHAHHA!. Pamiętacie rurkowca z bmx'em z filmiku "Frajer z Warszawy" ? Tak powinien zrobić "frajer" a nie na psy całł of druty robić
Kurwa, zawsze te czarnusze buractwo musi przekręcić obraz o te 90 stopni. Mam nadzieję, że ktoś stworzy sprzęt do kamerowania dla tych zwierząt...
Kurwa u nas wali sie po dupie a nie po głowie.
Powoli się uczą od nas czegoś, zajęło im to ponad 60 lat ale kare teraz sami sobie wymierzają...
Czy tylko ja się spodziewałem jakiejś laski w zoo z jakimiś gorylami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów