18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
halobiba 2013-04-21, 12:12
zawsze na filmikach z czarnuchami jest w tle jakaś 'czarna' muza, jak gdyby ktoś kto wrzucał ten filmik liczył na to, że może będzie to nowy amatorski teledysk do tej piosenki.
Zgłoś
Moby_Dick 2013-04-21, 12:17 8
Czarne coś + dredy - to zdecydowanie akcja w Zoo!
Zgłoś
koreapłn 2013-04-21, 12:38
to się nazywa przystosowanie do życia w rodzinie
Zgłoś
sauerps 2013-04-21, 12:44 1
w małpim gaju...
Zgłoś
pwsd 2013-04-21, 13:50 16
Leżał na chodniku bez butów a następnie wstał i pobiegł. To znaczy że zmartwychwstał ?
Zgłoś
Perdurabo 2013-04-21, 13:57 1
Ciekawe co trzeba mieć w głowie żeby podkład muzyczny jeszcze do tego dodać Jakiś Pasjonat
Zgłoś
S................n 2013-04-21, 22:04
HAHAHAHAHAHAHHA!. Pamiętacie rurkowca z bmx'em z filmiku "Frajer z Warszawy" ? Tak powinien zrobić "frajer" a nie na psy całł of druty robić
Zgłoś
Marxe 2013-04-21, 22:31
samce goryli zawsze walczą o miejsce w hierarchii
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-04-21, 23:36
Kurwa, zawsze te czarnusze buractwo musi przekręcić obraz o te 90 stopni. Mam nadzieję, że ktoś stworzy sprzęt do kamerowania dla tych zwierząt...
Zgłoś
markop4321 2013-04-21, 23:37
Kurwa u nas wali sie po dupie a nie po głowie.
Zgłoś
lotnik_1 2013-04-21, 23:40
say no to vertical videos
Zgłoś
mik777pl 2013-04-21, 23:50
Powoli się uczą od nas czegoś, zajęło im to ponad 60 lat ale kare teraz sami sobie wymierzają...
Zgłoś
d................k 2013-04-21, 23:52
Czy tylko ja się spodziewałem jakiejś laski w zoo z jakimiś gorylami?
Zgłoś
h7kchryst 2013-04-21, 23:58
za cenzurę identyczny wpierdol powinien ktoś dostać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem