Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sami zapierdalaja podmiejskimi autobusami
Kiedyś właśnie zapierdalaliśmy podmiejskim autobusem i z bocznej drogi wyjechało takie piździsko na pizdocyklu. Autosan ma twarde oponki. Mieliśmy okazję zobaczyć jak wygląda kolano gdy jest płaskie. Piździsko się miotało i darło w niebo głosy, ale w końcu się uciszyło.
Żeby nie było, zapierdalam jak skończony debil i samochodem i kiblem, ale przed palantownią albo śmigam, albo się po prostu zatrzymuję i mam wyjebane na ich śmieszne mandaty 500 zl raz na rok jak zapierdalam grubo ponad 200km/h non stop. Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zapierdalam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z pizdactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zapierdalam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z pizdactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
Ty to trochę taki raper jesteś
Dobrze, że edytowałeś post i się rozpisałeś, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że sadolowa pizdeczka nr 1 nie obsrała się tak jak zwykle. Może jeszcze raz wstawisz fotkę twojej zardzewiałej pizdorynki w najbardziej pedalskim kolorze.
Pewnie nawet dzieci leją ze śmiechu po nogawkach, jak widzą motopizdę na żółtej pizdorynce.
nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem
Ci prawdziwi faceci muszą zapierdalać ile fabryka dała? Co chcą udowodnić, że są pizdami i rodzynek im nie staje? Może by się rozpędzili bez motocykla i jebnęli w słup baniakiem?
Właśnie na tym filmie widać jakie pizdy grochowe jeżdżą motorkami.
Widzisz nie każdy zapierdala na plastiku, ale przez takich zjebów jak powyżej DuchPizdy i HUJ900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem
Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą pizdorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Widzisz nie każdy zapierdala na plastiku, ale przez takich zjebów jak powyżej DuchPizdy i HUJ900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają chuja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej pizdorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na spizdowacenie?! Boże ratuj!"
Się śmiejecie z nich
A tak naprawdę ten kto nie ma motocykla to ciota !
Prawdziwi faceci maja motocykle
... w dupie
no chyba że ta pizda chciała go przejechać motocyklem
Się śmiejecie z nich
Lubię Cię
Się śmiejecie z nich
I już Cię lubię
Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą pizdorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają chuja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej pizdorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na spizdowacenie?! Boże ratuj!"
Po pierwsze to leżę, ale na twojej starej, a po drugie mam wyjebane w wasze gusła typu "panie bogu" pryszczaty rurkowcu. Zmień spodnie go cię ciśnie w cipkę i ciśnienie wali na dekiel. a obsrany to jest kutas twojego starego po seksie z tobą.
Zmień spodnie go cię ciśnie w cipkę
Widzę, że inspirujesz się moimi starymi tekstami, bo reszta wygląda jakby pisał to najbardziej żałosny spośród żałosnych palantów. Nie bez powodu jesteś nr 1 w TOP10 sadolowych downów. Jeśli wiek który podałeś w profilu jest prawdziwy, to mam dla ciebie przykrą wiadomość: niestety, ale jesteś upośledzony (ale o tym świadczy już żółta pizdorynka, ha ha ha ).
beeeka;dddd. mogl sie zatrzymac od razu albo uciekac do konca. placz na koniec tylko dobitnie pokazuje jaka jest pizda.
Ryczy bo tamtejszy sąd mu teraz dojebie za dwadzieścia przepisów które złamał i dziesięć przestępstw które za jednym razem popełnił tym jednym wyczynem.
Jak będzie miał szczęście to straci tylko dużo kasy i dostanie dłuuuugie zawiasy, a jak niebardzo to nawet pione albo dzienione, bo u nich są kumulacje wyroków. Jak ryczy to znaczy że ma dobrze w głowie i będzie się płaszczył przed sądem/prokuratorem o ugodę na te grzywne i zawiasy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów