📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
beeeka;dddd. mogl sie zatrzymac od razu albo uciekac do konca. placz na koniec tylko dobitnie pokazuje jaka jest pizda.
Jezuniu ale ciota z tego kolesia.
wojtekpwse napisał/a:
Jezuniu ale ciota z tego kolesia.
Gdyby nie był ciotą, to by nie siadał na pizdocykl.
Się śmiejecie z nich
A tak naprawdę ten kto nie ma motocykla to ciota !
Prawdziwi faceci maja motocykle
bronksy napisał/a:
Się śmiejecie z nich
Ci prawdziwi faceci muszą zapierdalać ile fabryka dała? Co chcą udowodnić, że są pizdami i rodzynek im nie staje? Może by się rozpędzili bez motocykla i jebnęli w słup baniakiem?
Właśnie na tym filmie widać jakie pizdy grochowe jeżdżą motorkami.
bronksy napisał/a:
Się śmiejecie z nich
Uuuuu. Troll detected. Nie dajcie się nabrać
DuchCzempa napisał/a:
Tylko jeździł pizdowozem tak? Aha.
A balsam na moje oczy to ból dupy pizdusiowatych rurkowców, ten jazgot jak wytykają innym błędy na moto a sami zapierdalaja podmiejskimi autobusami I tak mamy wyjebane na komentarze pizdowatych pryszczaków na garnuszku u mamusi i tatusia pokaż swoje hobby pryszczaku, też się posmiejemy , cooo? Fortnite? Aha no zajebiście
DuchCzempa napisał/a:
alexandrus napisał/a:
Dobrze, że edytowałeś post i się rozpisałeś, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że sadolowa pizdeczka nr 1 nie obsrała się tak jak zwykle. Może jeszcze raz wstawisz fotkę twojej zardzewiałej pizdorynki w najbardziej pedalskim kolorze.
Pewnie nawet dzieci leją ze śmiechu po nogawkach, jak widzą motopizdę na żółtej pizdorynce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów