📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niemiec mnie podneica
Wyjechali z ty parawanem jakby się ścigali o miejsce na plaży.
nie spodobało mi się - jakby łeb mu wgniotło do płuc to co innego ...
nisanosa napisał/a:
@Ryszardenko
Po tym jak ci spada 196kg na głowę potrzebujesz lekarza a nie ludzi od parawanu
rozumiem,że lekarz też sam o własnych siłach powinien ściągnąć sztangę z tego gościa?
Tak to jest jak się chce coś podnieść na łeb, na szyję..
Oglądać od 19 minuty
/watch?v=l-82-YJD8OA
Oglądać od 19 minuty
Ryszardenko stuknij się w łeb może pomoże. Taka jest procedura podczas wypadku i zapewne gdyby była potrzebna pomoc kogoś od parawanu to przestali by trzymać. Poza tym widziałeś tam tylko lekarza i trzech od parawanu? Jeżeli tak to masz coś z głowa bo ja tam widziałem trenerów, sędziów i lekarzy, którzy są bardziej kompetentni i odpowiedzialni tego co się stało od osób trzymającyh parawan.
Ciekawe czy do wódki też ma taki mocny łeb, skubany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów