Wrzucam coś dla tych, którzy narzekają, że sadistic jest zbyt lajtowy i słitaśny, to was powinno zadowolic pseudosadyści
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uciekaj stąd ale to szybciutko!!! pedale
Ten mały z tyłu jakbym kurwa widział siebie 16 lat temu i te cfetry tak cfetry bo swetrem to na pewno nie jest
Podobny program obecnie i Cygana z automatu posądziliby o pedofilię.
Dobre.
A ci co piszą, że to pedalskie, sami są kurwa spedalonymi małolatami, ruchanymi w dupę przez MTV, Vivę, multikulti i chuj wie co jeszcze.
Głodnemu chleb na myśli, spierdolone bękarty telewizji.
Pozdrawia starszy użytkownik tego portalu.
Buzi.
A ci co piszą, że to pedalskie, sami są kurwa spedalonymi małolatami, ruchanymi w dupę przez MTV, Vivę, multikulti i chuj wie co jeszcze.
Głodnemu chleb na myśli, spierdolone bękarty telewizji.
Pozdrawia starszy użytkownik tego portalu.
Buzi.
ale sążny bass, dobrze, że żeber nie połamało.
ja pierdole! Wychowałem się w erze gender, tylko nikt mi o tym nie powiedział. Tak też miałem taki cfeter.
Cfetry i te "koszulki" z białymi kołnierzykami na wierzchu Klasyka
gibają się jak pojebani
Dębski i Cygan - pierdoleni, zrobili 3/4 muzyki rozrywkowej lat 80` i 90` w tym kraju. Cygan napisał ponad 1000 tekstów do polskich piosenek (min. "To nie ja" Górniak, "C’est La Vie" Zauchy, "Dary losu" Rynkowskiego ["Dziewczyny lubią brąz" również], "Dumkę na dwa serca" Edytki i grubego, "Wszystkie dzieci nasze są" Jeżowskiej czy choćby "Życie jest nowelą" Ryśka R.). I moneta z ZAiKSu płynie im non stop, z każdego odtworzenia w radio, TV, na imprezie, weselu etc., etc.
Pomijając oprawe audiowizualną to ta piosenka ma wiekszy przekaz i bardzie rozbudowany tekst niż 10 najczesciej puszczanych w radiu piosenek razem wzietych...
i po prawie 30 latach zobaczyć siebie w internetach... wspolczuje ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów