📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale ja jestem stary... skoro większość gierek kojarzę, muzyczka choćby gówniane dicho to i tak sentyment dyskotek szkolnych... zajebistych kilka filmów, które po dziś dzień oglądam z chęcią i the end Narvany...
i po co się tu rejestrowałem
Ja pierdziele. I pomyśleć, że to już 20 lat zaraz będzie, a nadal niektóre piosenki w duszy grają nie wspominając o tym, że Król Lew to pierwszy film, na którym byłem w kinie, co dla takiego dzieciaka było nie lada przeżyciem.
A że przewinęły się także Potężne Kaczory, to jestem niejako zobowiązany, aby pozdrowić autora w sposób: quack, Quack, QUACK!
A że przewinęły się także Potężne Kaczory, to jestem niejako zobowiązany, aby pozdrowić autora w sposób: quack, Quack, QUACK!
1997
youtube.com/watch?v=AFtmGwxbIq0
1999
youtube.com/watch?v=1glM0LgjCOY
cała stronka:
remembervideos.blogspot.com/
1997
youtube.com/watch?v=AFtmGwxbIq0
1999
youtube.com/watch?v=1glM0LgjCOY
cała stronka:
remembervideos.blogspot.com/
1994 - śmiertelny wypadek Ayrtona Senny, kierowcy wszech czasów...
Prze chuj zajebiste wspomnienia:-)
O przechuj kompilacja! Może i jestem z 92' ale większości po prostu nie da się nie pamiętać jak się miało kablówkę. Te filmy i gry to aż łezka się w oku kręci, tylko niektórych kawałków z muzyki nie kojarzę tytułów. Ehh w te wakacje jak znalazłem wehikuł czasu to tylko kasę na 1zł ciągle rozmieniałem
Sie oko sie zeszkliło sie
"Dziewczyna z komputera", ja pierdolę! Czekałem na to na RTL 7 do bodajże 19. Piękne czasy.
Wiele się zmieniło na gorsze, szczególnie muzyka, nie mówię że lata 90 były jakieś specjalne dla muzyki ale w porównaniu do tego co jest teraz to aż się płakać chce w jaką stronę to zeszło.
Zna ktoś tytuł piosenki z 6:56?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów