18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
sard 2013-12-12, 21:52
Ale ja jestem stary... skoro większość gierek kojarzę, muzyczka choćby gówniane dicho to i tak sentyment dyskotek szkolnych... zajebistych kilka filmów, które po dziś dzień oglądam z chęcią i the end Narvany...
Zgłoś
osky456 2013-12-12, 21:54
widziałem gdzieś kompilacje 96 i dopiero jest miazga
Zgłoś
kangurowski 2013-12-12, 22:07
kawał dobrej roboty .... aż się łezka w oczkach kręci ... stare dobre czasy

i po co się tu rejestrowałem
Zgłoś
jv69 2013-12-12, 22:08 17
"Wehikuł czasu to byłby cud..."
Zgłoś
fabiothethird 2013-12-12, 22:10 6
Ja pierdziele. I pomyśleć, że to już 20 lat zaraz będzie, a nadal niektóre piosenki w duszy grają nie wspominając o tym, że Król Lew to pierwszy film, na którym byłem w kinie, co dla takiego dzieciaka było nie lada przeżyciem.

A że przewinęły się także Potężne Kaczory, to jestem niejako zobowiązany, aby pozdrowić autora w sposób: quack, Quack, QUACK!

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
Dobrutro 2013-12-12, 22:12 1
Które gimby? Bo ja w gimnazjum byłem i dobrze pamiętam bo byłem na tym w podstawówce.
Zgłoś
SAFerguson 2013-12-12, 22:15 2
dobra, mam:

1997

youtube.com/watch?v=AFtmGwxbIq0

1999

youtube.com/watch?v=1glM0LgjCOY

cała stronka:

remembervideos.blogspot.com/
Zgłoś
J................S 2013-12-12, 22:16 2
1994 - śmiertelny wypadek Ayrtona Senny, kierowcy wszech czasów...
Zgłoś
S................i 2013-12-12, 22:23
Prze chuj zajebiste wspomnienia:-)
Zgłoś
Wójcik 2013-12-12, 22:24 1
O przechuj kompilacja! Może i jestem z 92' ale większości po prostu nie da się nie pamiętać jak się miało kablówkę. Te filmy i gry to aż łezka się w oku kręci, tylko niektórych kawałków z muzyki nie kojarzę tytułów. Ehh w te wakacje jak znalazłem wehikuł czasu to tylko kasę na 1zł ciągle rozmieniałem
Zgłoś
Pfciuki 2013-12-12, 22:30
bardzo dobry rocznik
Zgłoś
m................0 2013-12-12, 22:32
Sie oko sie zeszkliło sie
Zgłoś
Stradivarius 2013-12-12, 22:34
"Dziewczyna z komputera", ja pierdolę! Czekałem na to na RTL 7 do bodajże 19. Piękne czasy.
Zgłoś
M................x 2013-12-12, 23:05 2
Wiele się zmieniło na gorsze, szczególnie muzyka, nie mówię że lata 90 były jakieś specjalne dla muzyki ale w porównaniu do tego co jest teraz to aż się płakać chce w jaką stronę to zeszło.
Zgłoś
MisioIgliwiec 2013-12-12, 23:09
Zna ktoś tytuł piosenki z 6:56?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów