📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ała, ten w nocy to konkretnie dostał. Jakiś ekspert się wypowie czemu krwotok z ucha?
@up Już odpowiadam.
Najprawdopodobniej krotok z ucha wystąpił z powodu mocnego uderzenia w głowe i upadnięcia na maske samochodu następnie na beton który miękkim nie jest.
Najprawdopodobniej krotok z ucha wystąpił z powodu mocnego uderzenia w głowe i upadnięcia na maske samochodu następnie na beton który miękkim nie jest.
Ale frajerstwo na tych filmikach. Ataki z partyzanta, 2v1, 3v1 żałosne.
2@ Pierdolenie... Pewnie dostał strzała w ucho albo przyjebał o beton rozcięło się i tyle. Gdyby rzeczywiście miał krwotok wewnętrzny z głowy to by mu zasilanie odcięło.
krwotok z ucha (upadek z wysokości), może dojść do złamania kości skroniowej (złamanie podstawy czaszki), podczas którego rozerwany zostaje przewód słuchowy zewnętrzny i błona bębenkowa. Obfity wodnisty wyciek przy takim urazie świadczy do rozerwaniu opon mózgowo-rdzeniowych i wycieku płynu mózgowo-rdzeniowego.
żal oglądać, strata czasu.
banda kretynów bez zasad czarne i białe, nie ma znaczenia, wszystko gówno
@vartal jako jedyny uratował sytuacje ...
KODowskie kurwy w wersji amerykańskiej.
Z pewną dozą nieśmiałości przyznam że po tak frajerskim ataku w pierwszym filmie nawet się ucieszyłem że negatyw się ogarnął i spuścił mu łomot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów