Co tu się rozwodzić, zabawny dziadek. 2 promile miał i jakoś się tym nie przejmował. Dobrze, że już nie zamykają za takie wymysły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"No co szedłem, pierdolnąłem i leżę"
Za to dziadzi daję browara na kaca
Za to dziadzi daję browara na kaca
Karetka, policja zajęta pewnie z 40 minut dla jednego Pana Zdzicha który kilka razy w tygodniu od 10 lat jest w takim stanie i zawsze wraca do domu, elegancko chodnikiem sobie jechał najebany i sie wyjebał jego problem - ALE NIE.... sąd, protokół, izba ani obywatel sie nie nauczy ani państwo nie zarobi bedzie chlał jeszcze wiecej
Jechałem, pierdolnąłem i leżałem
O co Panu chodzi
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
O co Panu chodzi
Taki chuj, że nie zamykają. To znaczy owszem, za pierwszym razem taki dziadzia dostaje zakaz na jazdę rowerem, a za drugim razem ani się obejrzy siedzi już w kryminale Ekspertem nie jestem ale moje życie potoczyło się tak, a nie inaczej i spędziłem w więzieniu trochę czasu. Alimenciarze i tacy właśnie kolarze to ok.40-50% osadzonych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów