📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zabili chorego umysłowo.
JanJankowski napisał/a:
Zabili chorego umysłowo.
Kogo zabili ? Bo na pewno nie świra mierzącego do nich z broni. Ten dostał HUMANITARNIE dwie kule w ramię. Czytaj opis zanim zaczniesz pierdolić bzdury.
Syndrom Sztokholmski sie już prawie włączył tej lasce, już chciała go bronić.
Dwa celne strzały xDDD Zawsze ja takich "filmikach" słychać "jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb" z kilku broni
Ciekawe czy pochodzenie etniczne sprawcy może mieć wpływ na przyswajalność ołowiu xD
Ciekawe czy pochodzenie etniczne sprawcy może mieć wpływ na przyswajalność ołowiu xD
Ja się pytam czemu nie w ten pusty łeb ...
Taka ciekawostka..ci w granatowych mundurach to policja stanowa a ten w khaki w z biura szeryfa.
Najlepszy ten grubasek co idzie jako piąty, idzie i kolegom w dupy celuje. Jak były wykłady z bezpiecznej obsługi broni to w McDonalds siedział
freddy.krueger napisał/a:
Ja się pytam czemu nie w ten pusty łeb ...
Z opisu wynika, że to żaden bandzior czy agresor tylko facet, który ma jakieś problemy psychiczne i to nagranie to finał 20 minutowych negocjacji i próśb policji żeby rzucił broń.
Prawnik tego gościa powiedział, że wyraźnie policja nie strzelała żeby go zabić bo dostał kulkę w ramię. Nie śmiertelne, ale bardzo bolesne trafienie bo nie dali rady go przesłuchać na jakiś teamsach czy innym zoomie jak już go poskładali w szpitalu.
Jakby wymierzył broń w policjantów to zrobiliby z niego durszlak więc można powiedzieć, że policja użyła siły by bezpiecznie rozbroić sytuację.
Nie każdy zasługuje na kulkę w łeb. No może nie od razu W chałupie kobita i teściowa, która wezwała policję więc gościowi mogło coś odjebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów