nie wiem gdzie ty żyjesz i ile zarabiasz ale wyobraź sobie że są w Polsce ludzie którzy zarabiają te 2,3, 4 i więcej tysięcy na rękę co miesiąc (osobiście nie mam wśród znajomych nikogo który by pracował za mniej niż ok 2500 netto a mieszkam w malutkim Tarnowie...) i mają wyjebane na iShit bo to jest SZIT. Tabletem iGówna bawiłem się chwilkę - taka ot sobie W CHUJ droga zabaweczka - telefon za 5 stówek z androidem ICS kładzie funkcjonalność tabletów appla do trumny i myślę że z telefonami jest podobna sytuacja.
Apple jedzie na marketingu - w Polsce widok kogoś ze sprzętem appla (przeważnie są to dzieci ok 15 lat) wywołuje często politowanie dla "szlachty" albo raczej frajerów...
Do innego worka wrzucam ludzi którzy PRACUJĄ ze sprzętem appla albo mają taką politykę firmy że mają używać iSzitu i chuj (kolega tak ma - iPhone używa tylko w pracy i śmieje się z i-napaleńców, na co dzień używa Samsunga i twierdzi że jest 1000x bardziej funkcjonalny)
...i dlatego piszę appla nie apple bo tamto śmieszniej brzmi.
nieno koleś ty to naprawde jakiś chory jesteś,ty wogóle nie ogarniasz co piszesz,ja w poście wyraziłem swoje zdanie ty sie przyjebałeś pisząc jakieś nielogiczne farmazony.Masz własne zdanie na ten temat to pisz w osobnym poście a nie dopierdalaj się do innych,nie mam zamiaru ciągnać tej gównianej konwersacji z tobą bo nie jesteś godny mojej uwagi,jeszcze na dodatek postawiłeś piwo gościowi powyżej który dobrze prawi,wiec tym samym zaprzeczyłeś wszystkiemu co wcześniej napisałeś.
Wracaj do szkoły baranie
mam na ciebie i tak wyjebane więc se tu pisz ile chcesz a mnie to i tak nie rusza
AMEN.
heheh zazdrość żal dupe ściska ze ktos ma a nie ty ja miałem i mam tez takiego dostałem za freee przypadkiem mi wylatał i j***ne szkiełko popękało ch*j by to zaj***ł a taki fajny byyyył
Nie ma nic za darmo. Tata z mamą na pewno ciężko musieli na niego pracować
Szkoda.
idź być biedny gdzie indziej skoro cie nie stać na dobry sprzęt
najpierw przeczytaj wszystko co napisałem a dopiero potem komentuj.Nie jestem frajerem(jak ty?) żeby płacić za samą marke,to że nie mam nie znaczy że mnie niestać,ale co ty możesz o tym wiedzieć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów