taki żarcik w sensie, że FILM NIE DZIAŁA?
Działa, czyżbyś miał problem z wciśnięciem play?
heheh zazdrość żal dupe ściska ze ktos ma a nie ty ja miałem i mam tez takiego dostałem za freee i przypadkiem mi wylatał i j***ne szkiełko popękało ch*j by to zaj***ł a takie fajny byyyył
dla twojej wiadomości stać by mnie było żeby co miesiąc kupować nowe Igówno,ale po co?dla szpanu?prawda jest taka że apple dobry ma tylko marketing.
ps.popracuj nad składnią zdań bo naprawde jest tragiczna
dla twojej wiadomości stać by mnie było żeby co miesiąc kupować nowe Igówno,ale po co?dla szpanu?prawda jest taka że apple dobry ma tylko marketing.
ps.popracuj nad składnią zdań bo naprawde jest tragiczna
Ale masz wyimaginowane marzenia ale co zrobić marzyć dalej możesz o co 2 tygodniowym zakupie jak to nazwałeś Igównie
Ale masz wyimaginowane marzenia ale co zrobić marzyć dalej możesz o co 2 tygodniowym zakupie jak to nazwałeś Igównie
koleś weż się ogarnij masz 32 lata a poziomem inteligencji to gimbusom do pięt niedorastasz
koleś weż się ogarnij masz 32 lata a poziomem inteligencji to gimbusom do pięt niedorastasz
Widzisz ty masz 28 i jeszcze wierzysz w to co pisze u kogoś w profilu pustaku i nie weż tylko WEŹ
Rzygać się chce jak dorośli ludzie cieszą się jak małe dzieci jak tylko usłyszą że wychodzi nowy model iGówna czy smarkfona. Lecą jak tępe dzidy do sklepu żeby już go mieć.
Wyścig szczurów, kto będzie miał pierwszy dotykowe gówno w nowszym opakowaniu.
Widzisz ty masz 28 i jeszcze wierzysz w to co pisze u kogoś w profilu pustaku i nie weż tylko WEŹ
nieno koleś ty to naprawde jakiś chory jesteś,ty wogóle nie ogarniasz co piszesz,ja w poście wyraziłem swoje zdanie ty sie przyjebałeś pisząc jakieś nielogiczne farmazony.Masz własne zdanie na ten temat to pisz w osobnym poście a nie dopierdalaj się do innych,nie mam zamiaru ciągnać tej gównianej konwersacji z tobą bo nie jesteś godny mojej uwagi,jeszcze na dodatek postawiłeś piwo gościowi powyżej który dobrze prawi,wiec tym samym zaprzeczyłeś wszystkiemu co wcześniej napisałeś.
Wracaj do szkoły baranie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów