Ciekawe, czy ten siwy to jakaś rodzina Pawlaka - "strażaka".
Ciekawe, czy ten siwy to jakaś rodzina Pawlaka - "strażaka".
Jak bym byl poslem to tez bym kradl ile wlezie bo polaczki i tak chuja zrobia
Janukowicz podobnie myślał
Co do filmiku, oczywiście, że prezydium rady widzi konieczność istnienia tej jednostki, a jakżeby inaczej? Ech, jeszcze trochę i wypierdalam z tego kraju na dobre...
Poseł Palikota Andrzej Piątak aktualnie odpoczywa sobie w Tajlandii za wasze pieniądze Politycy pozdrawiają podatników
Czemu Angel to pedał ?
Osobiście się cieszę, że polityk może zarobić na takich radach, a nie musi brać w łapę od lobbystów żeby żyć na takim standardzie jak manager średniego szczebla w dużej firmie.
Jak bym byl poslem to tez bym kradl ile wlezie bo polaczki i tak chuja zrobia
Wlasnie taka jest wiekszosc spoleczenstwa polskiego, wyjebiesz jednych to przyjda podobne smiecie dlatego w razie wojny, zamieszek itp. wykupuje bilet pierwszej klasy i wypierdalam jak najdalej. Nie bede narazal zycia dla tego gowna. Polska ma piekna historie ale ludzie z zasadami wygineli po 45r.
Sadistic - I love the whole world1:44 kolejna socjalistyczna pizda: "jestem biedny, bezrobotny, mam 19 lat i nie chciało mi się uczyć, więc ci co zarabiają dużo powinni się podzielić" , nawet ignorując już fakt, że te pierdolone kurwy z sejmu za nasze pieniądze koryto napełniają
za dużo Korwina.
Przecież to jakieś brednie są. Polska wydała w ubiegłym roku na bezrobotnych ponad 13 mld złotych (sprawdziłem), nawet jakby im po 100 tysięcy płacili, to i tak by były okruchy. To, że za pracę w jakiejś radzie (było nie było, praca merytoryczna, nikt nie wie, co dokładnie robią i jaki to ma wpływ na kształtowanie polityki społecznej) inkasują po kilkanaście tysięcy rocznie, to jest pryszcz - przynajmniej to jest legalne i uczciwe. Popatrzcie sobie na parlamentarzystów sprzed 10-ciu lat, zwłaszcza Samoobrońców, którzy w trakcie 4-letniej kadencji potroili (jak nie więcej) swoje majątki.
Osobiście się cieszę, że polityk może zarobić na takich radach, a nie musi brać w łapę od lobbystów żeby żyć na takim standardzie jak manager średniego szczebla w dużej firmie.
Myślisz kurwa, że jeśli taki pedał, sorry poseł zarabia 12 tyś. na miesiąc, to on kurwa nie weźmie w łapę 100tyś. za lobbowanie za pewną opcją czy też rozwiązaniem ?
Kurwy w sejmie na czele z Tuskiem, to skorumpowane dziwki. Więc nie ma o czym mówić. Bo te kurwy pokroju Tuska i Komorowskiego mają non stop mało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów