18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
2 tysiaki za godzinę pracy
bowmanek • 2014-02-25, 22:10
Nasi posłowie ciężko zapierdalają i czepiają się każdej dodatkowej pracy, aby mieć za co wykarmić rodzinę i jakoś wiązać koniec z końcem.

Ciekawe, czy ten siwy to jakaś rodzina Pawlaka - "strażaka".
Zgłoś
konował 2014-02-26, 12:44 4
Jak bym byl poslem to tez bym kradl ile wlezie bo polaczki i tak chuja zrobia
Zgłoś
crystaldragon 2014-02-26, 13:13 1
Cytat:

Janukowicz podobnie myślał
Zgłoś
H................g 2014-02-26, 13:18 2
Kurna, tak mi się skojarzyło
Zgłoś
Ramika 2014-02-26, 13:48 1
Trynkiewicz pojebało cię? Jeśli trollujesz, to gratu-kurwa-lacje...

Co do filmiku, oczywiście, że prezydium rady widzi konieczność istnienia tej jednostki, a jakżeby inaczej? Ech, jeszcze trochę i wypierdalam z tego kraju na dobre...
Zgłoś
Kultywator92 2014-02-26, 13:50 6
Trzeba zabrać świniom koryto, to przestaną się pchać!

Zgłoś
itaczeqq 2014-02-26, 13:58 1
ze jeszcze trynkiewicz bana nie dostal
Zgłoś
Dzoyo 2014-02-26, 14:37 1
Angeltopedał napisał/a:

Poseł Palikota Andrzej Piątak aktualnie odpoczywa sobie w Tajlandii za wasze pieniądze Politycy pozdrawiają podatników

Czemu Angel to pedał ?
Zgłoś
S................r 2014-02-26, 14:44
Ta Super Stacja co raz bardziej mi się podoba. Bez ogródki jebią na każdą opcje polityczną gdy jest za co.
Zgłoś
goh4n 2014-02-26, 14:49 3
"Nikomu nie zagladajmy do kieszeni"? Co kurwa? Przeciez to ja ich zatrudniam, wiec i ja musze wiedziec ile im place.
Zgłoś
kawkaman 2014-02-26, 15:07 2
zesz ty kurwo psl'owska zeby cie zajebali w ciemnej uliczce
Zgłoś
Linneus 2014-02-26, 15:22 1
Przecież to jakieś brednie są. Polska wydała w ubiegłym roku na bezrobotnych ponad 13 mld złotych (sprawdziłem), nawet jakby im po 100 tysięcy płacili, to i tak by były okruchy. To, że za pracę w jakiejś radzie (było nie było, praca merytoryczna, nikt nie wie, co dokładnie robią i jaki to ma wpływ na kształtowanie polityki społecznej) inkasują po kilkanaście tysięcy rocznie, to jest pryszcz - przynajmniej to jest legalne i uczciwe. Popatrzcie sobie na parlamentarzystów sprzed 10-ciu lat, zwłaszcza Samoobrońców, którzy w trakcie 4-letniej kadencji potroili (jak nie więcej) swoje majątki.

Osobiście się cieszę, że polityk może zarobić na takich radach, a nie musi brać w łapę od lobbystów żeby żyć na takim standardzie jak manager średniego szczebla w dużej firmie.
Zgłoś
Jeadong 2014-02-26, 17:16
konował napisał/a:

Wlasnie taka jest wiekszosc spoleczenstwa polskiego, wyjebiesz jednych to przyjda podobne smiecie dlatego w razie wojny, zamieszek itp. wykupuje bilet pierwszej klasy i wypierdalam jak najdalej. Nie bede narazal zycia dla tego gowna. Polska ma piekna historie ale ludzie z zasadami wygineli po 45r.
Zgłoś
wernetto 2014-02-26, 17:49
santaxl napisał/a:

1:44 kolejna socjalistyczna pizda: "jestem biedny, bezrobotny, mam 19 lat i nie chciało mi się uczyć, więc ci co zarabiają dużo powinni się podzielić" , nawet ignorując już fakt, że te pierdolone kurwy z sejmu za nasze pieniądze koryto napełniają

za dużo Korwina.
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 17:57 1
wernetto, Korwina nigdy nie jest za dużo. Poza tym spróbuj się nie zgodzić z tym zdaniem.
Zgłoś
remi1982 2014-02-26, 19:00
Linneus napisał/a:

Przecież to jakieś brednie są. Polska wydała w ubiegłym roku na bezrobotnych ponad 13 mld złotych (sprawdziłem), nawet jakby im po 100 tysięcy płacili, to i tak by były okruchy. To, że za pracę w jakiejś radzie (było nie było, praca merytoryczna, nikt nie wie, co dokładnie robią i jaki to ma wpływ na kształtowanie polityki społecznej) inkasują po kilkanaście tysięcy rocznie, to jest pryszcz - przynajmniej to jest legalne i uczciwe. Popatrzcie sobie na parlamentarzystów sprzed 10-ciu lat, zwłaszcza Samoobrońców, którzy w trakcie 4-letniej kadencji potroili (jak nie więcej) swoje majątki.

Osobiście się cieszę, że polityk może zarobić na takich radach, a nie musi brać w łapę od lobbystów żeby żyć na takim standardzie jak manager średniego szczebla w dużej firmie.

Myślisz kurwa, że jeśli taki pedał, sorry poseł zarabia 12 tyś. na miesiąc, to on kurwa nie weźmie w łapę 100tyś. za lobbowanie za pewną opcją czy też rozwiązaniem ?
Kurwy w sejmie na czele z Tuskiem, to skorumpowane dziwki. Więc nie ma o czym mówić. Bo te kurwy pokroju Tuska i Komorowskiego mają non stop mało.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów