18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
2 tysiaki za godzinę pracy
bowmanek • 2014-02-25, 22:10
Nasi posłowie ciężko zapierdalają i czepiają się każdej dodatkowej pracy, aby mieć za co wykarmić rodzinę i jakoś wiązać koniec z końcem.

Ciekawe, czy ten siwy to jakaś rodzina Pawlaka - "strażaka".
Zgłoś
FryzjerZG 2014-02-25, 22:13 10
Świnie zajęte żarciem z wielkiego koryta nie muszą się między sobą rozpychać.

ble ble
Zgłoś
Marllix 2014-02-25, 22:13
No tak,ale jak się pracuje kilka minut dziennie To huja się na tym wychodzi.
Zgłoś
t................z 2014-02-25, 22:16 3
i co boli was ?
Niech zarabia, cięzko pracował na to, oni kończą dobre szkoły i są z arystokrackich rodzin.
a robaki niech narzekają, jak byście byli na ich miejscu ciekawe cyz byście tak pluli jadem cebulowym ?
Zgłoś
B................o 2014-02-25, 22:17 27
"Nie zaglądajmy do portfeli nikomu, i tego..."
Co za kurwa bezczelna. Dobra, nie zaglądajmy sobie do portfeli, więc spierdalać od mojego.
Zgłoś
spiceman 2014-02-25, 22:44 3
To jest kurwa jakaś paranoja brak słów
Zgłoś
santaxl 2014-02-25, 23:03 24
1:44 kolejna socjalistyczna pizda: "jestem biedny, bezrobotny, mam 19 lat i nie chciało mi się uczyć, więc ci co zarabiają dużo powinni się podzielić" , nawet ignorując już fakt, że te pierdolone kurwy z sejmu za nasze pieniądze koryto napełniają

"You can never be too white"
Zgłoś
Kotovsky 2014-02-25, 23:36 3
Ja mam tylko nadzieję, że kiedyś te pieniądze będą ich wiele kosztować.

Ten u góry to debil XD
Zgłoś
parolek 2014-02-26, 11:54 4
Kurwa marzy mi się dzień kiedy ten cały pierdolony sejm pełny darmozjadów wyjebie w powietrze

...nosz kurwa

lubie cycki
Zgłoś
Puchacz399 2014-02-26, 12:00
uczcie się i nie dajcie sobą manipulować... kiedyś im się odpłaci. kto się kurwa urodzi, kanarkiem nie skona.
Zgłoś
s................k 2014-02-26, 12:01 2
w 1.03 sa protesty to zapierdalac tam.A potem sie dziwicie,ze jest tak chujowo..
Zgłoś
S................t 2014-02-26, 12:20 14
Naoglądali się? To teraz podatki płacić "bo dług publiczny"
Zgłoś
remi1982 2014-02-26, 12:28 10
trynkiewicz napisał/a:

i co boli was ?
Niech zarabia, cięzko pracował na to, oni kończą dobre szkoły i są z arystokrackich rodzin.
a robaki niech narzekają, jak byście byli na ich miejscu ciekawe cyz byście tak pluli jadem cebulowym ?

Jakie to są "arystokrackie" rodziny ? Rozumiem, że miałeś na myśli arystokratyczne rodziny.
Tak, są dobrze wykształceni, szczególnie prezydenci po zawodówce i wicepremierzy po technikum rolniczym.
Idź Ty lepiej jebnij sobie głową w ścianę, bo na inne leczenie już za późno.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
O................e 2014-02-26, 12:28 44
Poseł Palikota Andrzej Piątak aktualnie odpoczywa sobie w Tajlandii za wasze pieniądze Politycy pozdrawiają podatników
Zgłoś
Sonal 2014-02-26, 12:43
Czysty populizm - przeliczanie wynagrodzenia na czas spotkania. Nie oceniam wysokości wynagrodzenia czy duże czy za duże, ale nie podoba mi się takie prostackie tworze newsa na siłę. Prowadzę działalność gospodarczą powiedzmy... usługową i na niektóre spotkania lub do niektórych spraw tylko ja wiem ile godzin poświęciłem na przygotowanie się. A komuś z boku wydawać by się mogło, że ehhh zajęło mi tylko godzinkę.
To oczywiście moje podejście do mojego zawodu.
Tu może być raczej tak, że żaden z tych chuji nie spędza na zajmowanie się sprawami rady ani minuty poza spotkaniami samej rady.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów