Fourious Pete znów w akcji , 20 napojów enegretycznych, 5 litrów na raz ...co za problem? dla niego żaden...dla serca ? pewnie już większy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Ale pojeb xD... Ja za czasów gimbazy wypiłem 4 jeden po drugim... potemu musiałem brać leki bo miałem problemy z bezsennością przez 2tyg... xD
ze zdrowiem będzie miał wszystko ok, znam mase typów którzy latali na mefedronie, władzie czy mdpv nawet 2 tyg. non toper, dzien w dzien. 0 spania, prawie w ogóle nie jedli.. i żyją normalnie. po tych 2 tyg. troche popalili stafu żeby pospać i pojeść, potem znowu kuracja 2 tyg.
Oni już mają coś ze łbami, że lecieli na takim syfie. I jeszcze leczenie ćpania ćpaniem. Wyjdź.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów