📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A w okolicach 6:06 jest pokazanie wejścia do cygańskiego domku.
Uważam, że deratyzatorzy powinni mieć jeszcze jeden punkt dopisany w swoim zakresie usług PKD - odcyganianie.
Uważam, że deratyzatorzy powinni mieć jeszcze jeden punkt dopisany w swoim zakresie usług PKD - odcyganianie.
Sa sposoby na cuganów Cygani boją sie przesądow zabobonów i złorzeczenia i klimatow związanych z magią.Historyjka z życia pewien koleś powiedzmy znajomy znajomego miał sporą gotówkę i jedna cyganka najzwyczajniej w swiecie zajebała mu torbę z tą kasą gdy się skapował zaczął ją gonic i wyklinać na nią niemiłosiernie i w przypływie inwencji powiedział ,, ażebyś kurwo musiała pozrzec swoje dzieci"i tu sprawa nabrała nieoczekiwanego obrotupodchodzi do niego cygan grubas i wielkolud ,więc koles mysli nie dośc ze stracił kase to i wpalnik zarobi, aten cyganisko oddaje mu torbę zkasą co do grosza i mowi cos w stylu ,, nie mow tak bo to niewolno tak mocno złorzecyc"koles sięzdziwił ale kasę odzyskał
A nie wystarczy powiedzieć "spierdalaj"?
Powinni tak jak żydom, przegonić arabów i przenieść Liban ze 100 km na północ. W pustym miejscu zrobić mocarstwo cygańskie i całą tą hołotę z Europy tam przymusowo przesiedlić.
Tam by sobie srali, żebrali, wyrzucali śmieci za okna, kradli, wróżyli, dilowali z żydami i Bóg wie co jeszcze..
Skutki uboczne: zaoszczędzili byśmy sporo kasy na socjalu i przestępczość by spadła. Ta dam tss..
Tam by sobie srali, żebrali, wyrzucali śmieci za okna, kradli, wróżyli, dilowali z żydami i Bóg wie co jeszcze..
Skutki uboczne: zaoszczędzili byśmy sporo kasy na socjalu i przestępczość by spadła. Ta dam tss..
I co kurwa? Kolejny ocyganiony! Że też ludziom chce się z cyganami gadać...
Ostatnio taka kurwa chciała mi sprzedać "parfumy dżordżo banani" pod tesco, wysiadłem z wozu, kazałem wypierdalać, poczekałem aż się odsunęła i pojechałem. To bardzo ważne, żeby nie odjeżdżać od razu-może porysować auto.
Zboczeniec pierdolony w cycki jej zagląda. I jeszcze kameruje...
Mogła mu tymi cycami zwalić konia, później obciągnąć, a nie paplać tą mordą.
AyCaramba napisał/a:
A nie wystarczy powiedzieć "spierdalaj"?
Spierdalaj czasem bywa zawodne.
Najskuteczniejsze jest powiedzenie "dzwonię po policję".
Te cygany jak tylko słyszą słowo policja to spierdalają szybciej niż jakby mieli do pracy iść.
powinienes ujebac jej szpica w dupe i miala by serdzuszk na szczescie!
rocknroll napisał/a:
Powinni tak jak żydom, przegonić arabów i przenieść Liban ze 100 km na północ. W pustym miejscu zrobić mocarstwo cygańskie i całą tą hołotę z Europy tam przymusowo przesiedlić.
To powinni to samo zrobić jeszcze raz i wywalić stąd całą cebulę, sebixów, karyny, pisowców, lewaków, antysemitów, rasistów, kościół i zostawić tylko normalnych ludzi. Krok nr2. to powtórka tylko na skalę europejską.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów