Czyli uderzenia po których odcina prąd
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nokauty godne uwagi
Ja rozumiem, że gość po dzwonie może się podnieś i dlatego walą jak leży, ale niech nie nazywają tego Ultimate Fighter, bo wojownik ma jakiś tam honor.
A KSW ma sędziów tak chujowych, że aż szkoda mi było chłopa, który zobaczył gwiazdy i złapał jeszcze 20 plomb bo sędzia nie był pewnien, czy się nie podniesie jak miał gały wywalone do góry.
Mmm 'pewnien' chyba czas na kawę bo Windows się nie załadował do końca
A KSW ma sędziów tak chujowych, że aż szkoda mi było chłopa, który zobaczył gwiazdy i złapał jeszcze 20 plomb bo sędzia nie był pewnien, czy się nie podniesie jak miał gały wywalone do góry.
Mmm 'pewnien' chyba czas na kawę bo Windows się nie załadował do końca
Wszyscy zwycięzcy z tego filmiku to chyba z Taurona są
zip0 napisał/a:
A KSW ma sędziów tak chujowych
Najlepsza była walka Pudzian-Thompson, jak te zjeby nawet nie potrafiły określić kto wygrał.
No się grubo napierdalają chłopaki, ja jebię, ale trzeba mieć zjebany łeb
Pytanie do eksperta. Kto wygrał w 5:20? Bo niby ten z dredami leży, jakby rzut go wyłączył, ale z drugiej strony nogami dusił białego, który mógł odklepać, a ja tego nie zauważyłem. Za nic nie mogę wywnioskować, który wygrał.
bowmanek napisał/a:
Pytanie do eksperta. Kto wygrał w 5:20? Bo niby ten z dredami leży, jakby rzut go wyłączył, ale z drugiej strony nogami dusił białego, który mógł odklepać, a ja tego nie zauważyłem. Za nic nie mogę wywnioskować, który wygrał.
biały wygrał.
Na końcu murzyn pokazał nawet odrobinę kultury. Najpierw zobaczył czy przeciwnik faktycznie był znokautowany, nie był więc walczył dalej. I pomyśleć, że nie tak dawno zdjęliśmy ich z drzew.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów