Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
czachmasta 2013-06-22, 15:53
Może autor podać źróło? bo takie małe zdjęcie na tapetkę to lipny pomysł trochę
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-06-22, 16:03
ja mysle ze galaktyka to CZAS czyli ze to co widzimy w oddali to jestesmy MY na przykład o kilka lat wstecz tamci sa są w oddali widza nas i takich jest miliard planet [ale głupote wymyśliłem ]
Zgłoś
freaky 2013-06-22, 16:09 1
kto_to napisał/a:

Zawsze mnie przerażają zdjęcia drogi mlecznej..no nie ma chuja, aby czegoś żywego tam nie było....

Jest i choćby dlatego, że jesteśmy jej częścią
Druga sprawa- Droga Mleczna jest nazwą własną, traktujemy z wielkich liter. No chyba, że masz na myśli obryzganą pościel, wówczas możesz być pewien, że jakąś formę życia tam znajdziesz...
Zgłoś
Czarny Pan 2013-06-22, 16:18 1
@RafalMKS
długi czas naświetlania i tyle, żadnej filozofii
Zgłoś
Frusciante93 2013-06-22, 16:41
Ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób robi się tak przejrzyste zdjęcia drogi mlecznej z ziemi?
Zgłoś
Wisnia1910 2013-06-22, 16:50
Ma ktoś może te fotki (lub jakieś inne, równie spektakularne) w rozdzielczości minimum 1366x768? Chodzi o tapety 16:9, na lapka by się przydało
Zgłoś
fishu199 2013-06-22, 16:51 1
Dobra miejscówka to i okiem zobaczysz
Zgłoś
Kongouh 2013-06-22, 17:12 2
kto_to napisał/a:

Zawsze mnie przerażają zdjęcia drogi mlecznej..no nie ma chuja, aby czegoś żywego tam nie było....

A pomysl, ze to tylko skrawek naszej galaktyki, a tych są miliardy
Zgłoś
mani3klodz 2013-06-22, 17:29
16 wygląda fejkowato
Zgłoś
Techron 2013-06-22, 17:45
8. Księżycowe Halo - zauważyliście, że gdzieś tak w okolicy 1. lub 2. godziny ta tarczy tego Halo coś leci?

Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-06-22, 18:46 1
Nepritomny RafalMKS to nie jest HDR tylko efekt bardzo długiego naświetlania i zapewne doświetlenie kamieni reflektorami samochodu (bardzo ostre cienie)
Zgłoś
kto_to 2013-06-22, 19:39 1
odysekgln napisał/a:

Jest i choćby dlatego, że jesteśmy jej częścią
Druga sprawa- Droga Mleczna jest nazwą własną, traktujemy z wielkich liter. No chyba, że masz na myśli obryzganą pościel, wówczas możesz być pewien, że jakąś formę życia tam znajdziesz...

Joł, grammar nazi, sory w pracy byłem, ale zdjęcia mnie całkowicie pochłonęły(tak, umiem to napisać poprawnie).
I nie chcę nawet wiedzieć skąd droga mleczna kojarzy Ci się od razu z zabryzganą pościelą...innych skojarzeń brak? :]
a na deser moje ulubione foto:
sendfile.pl/15099/Galactic_Cntr_full_cropped.jpg
Zgłoś
vodoslav 2013-06-23, 3:28 1
moge tylko napisać "wow".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów