📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To by nie było kurwa księży pedofilii
Leonidasa ukrzyżowali? :O Toć Jezus miał włosy po samą dupę i trzy-dniowy zarost. Poza tym nogi mu też przybili do krzyża, a nie widzę by ten tutaj lewitował z krzyżem przy nogach(może dlatego że nóg nie pokazali).
taka historia bylaby lepsza. "A Pan zstąpił z krzyża i utopił Jerozolimę we krwi..."
And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Ze niby jak cos zwiazane z wiara katolicka to ma dostac duzo piw, a tutaj prosze zaskoczenie fajnie.
Jak ktoś chce wiedzieć niech poczyta Piekary sagę o inkwizytorze.
"OTO ŚWIAT, w którym Chrystus zstąpił z krzyża i surowo ukarał swych prześladowców. Świat gdzie słowa modlitwy brzmią: âi daj nam siłę, byśmy nie przebaczali naszym winowajcomâ. Świat, w którym ânasz Pan i jego Apostołowie wyrżnęli w pień pół Jerozolimyâ.
"OTO ŚWIAT, w którym Chrystus zstąpił z krzyża i surowo ukarał swych prześladowców. Świat gdzie słowa modlitwy brzmią: âi daj nam siłę, byśmy nie przebaczali naszym winowajcomâ. Świat, w którym ânasz Pan i jego Apostołowie wyrżnęli w pień pół Jerozolimyâ.
@Celmaki, swietne sa te jego ksiazki, mial pisac kontynuacje i sie rozleniwila menda ;d
jestem ciekaw jak on będzie sobie walil mając gwoździe przybite do dłoni
TurboDymoMan napisał/a:
jestem ciekaw jak on będzie sobie walil mając gwoździe przybite do dłoni
Wyjmie gwoździe i będzie walił w dziurę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów