Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Akcja dzieje się tylko 80m od budynku Komendy Policji w Białogardzie . Przechodzień próbował odebrać kluczyki pijanemu kierowcy. Został za to brutalnie pobity, skakano mu po głowie. Takie i podobne sceny bójek mają tu miejsce w każdy weekend a Burmistrz Miasta Białogard Krzysztof Bagiński problemu nie widzi. Urzędnicy czekają na zabójstwo przed lokalem, miasto odbiera pieniądze Policji na działania, co doprowadzi do niepotrzebnej tragedii.
Niecierpliwi niech przewiną do 1:15
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
e................s 2017-11-03, 19:51 1
brazylia w Polsce,
a może odpowiedzialni za reagowanie są jednak też zalogowani na sadolu,
dzięki za filmik
Zgłoś
xMASKARx 2017-11-03, 23:41
Gdzie jest Zoom ??
Zgłoś
A................t 2017-11-03, 23:47
Kierowcy to tam nie wiem, ale ten typek co przyszedł i się chciał ze wszystkim napierdalać to nieźle wstawiony był, ciężkie jazdy alkoholowe.

Akcja "znicz" hehe hehe
Zgłoś
dawidhyl 2017-11-04, 1:11
Niepotrzebnie zaczepiał tych ludzi.
Zgłoś
iDN 2017-11-04, 1:37 5
Białogard- Sosnowiec zachodniopomorskiego
Zgłoś
oozyxak0o 2017-11-04, 7:01
Z tego co widzę to biały kolor skóry u wszystkich. I wszyscy do odstrzału. Tamten co wpierdol dostał do odstrzału bo to pizda, reszta tak samo do odstrzału za atakowanie sojusznika i wieśvagen też do odstrzału za tchórzostwo.

Poza tym bez jakiejkolwiek broni do grupy ludzi lepiej nie podchodzić. Jestem zdania, że skoro było kilku na jednego to dla balansu mógł użyć czegokolwiek, pałka, gaz, nóż.
Zgłoś
grauper 2017-11-04, 8:43
Zachciało się bohaterować ??
To ma :v Trzeba było się nie wychylać po czym płakać i kurwic na pijanych polaczków przy porannym Teleranku czy innym scierwie :v
Zgłoś
OxY 2017-11-04, 8:59 1
Jeśli pobity jest w miarę ogarnięty to powinni zostać pojedynczo wyłapani i przekopani. Pod tym klubem (o nazwie "Beczka") w KAŻDY weekend jest bójka. Chuj z tym, że budynek obok komenda

PS. W ostatnim roku w białogardzkiej policji zmieniły się wysokie kadry w znaczącym procencie. Nowi pracownicy policji muszą obeznać się z terenem i materiałami operacyjnymi, które jak widać dostarczane są na bieżąco

10 lat tam mieszkałem dzięki temu nauczyłem się miejskiego przetrwania więc nie straszne mi ciemne i niepewne bramy Taki przekop to jeszcze chuj bo typ się rusza...
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2017-11-05, 2:00
Typ przypierdolił się do trzech ziomków i obskoczył wpierdol. Hmm, no w sumie jak nie jesteś komandosem to po co się wpierdalasz?
rapidu napisał/a:

postawa kierowcy z kombiaczka pierwsza klasa......

Bo widzi 3 ziomków pod wpływem chujwieczego i nie ma ochoty dostać oklepu za darmo?
Zgłoś
Tranquillum 2017-11-05, 11:31
Czarnogród, Ciemnogród..

Patologia w wykonaniu obu ze stron.
"Hitler was za mało wymordował wy..." ~Dziadek Staszek
Zgłoś
Cloverface 2017-11-05, 14:39
Widać, że na tym skrzyżowaniu to chyba elita w Białogardzie się spotyka.

Zgłoś
Danmaz 2017-11-07, 15:08
Białogard, polskie Betlejem
Zgłoś
tylkoprawda 2017-11-09, 9:03 4
Kolejny film z monitoringu w centrum miasta Białogard. Jak widać obecnością komisariatu nikt tu się nie przejmuje.
Zgłoś
TT4 2017-11-09, 9:19
Oglądamy od 2:35 gdzie chuja widać
Zgłoś
ewangelik 2017-11-09, 10:50 1
W Białogardzie po prostu mają ustawki pod komendą. Zawsze można spokojnie podejść na komisariat i z monitoringu
sprawdzić kto wygrał, a na dzielni nikt nie ośmieli się podważyć wyniku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem