Niecierpliwi niech przewiną do 1:15
Niecierpliwi niech przewiną do 1:15
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gościu jak widział pijanych wsiadających do auta miał tylko jedynie 80m by zgłosić o tym fakcie na Policję. Cóż za logika.
80m czy 8m, bez przesady- policja to nie monitoring osiedlowy, gdzie na dyżurce będzie siedział z głową wystawioną przez okno.
Gościu jak widział pijanych wsiadających do auta miał tylko jedynie 80m by zgłosić o tym fakcie na Policję. Cóż za logika.
Twoja logika też ma się po ch...u. Miał iść na Policję, żeby oni w tym czasie spokojnie odjechali? Zachował się ryzykownie, ale prawidłowo.
W nocy z piątku na sobotę w okolicach dworca PKP w Białogardzie doszło do brutalnego pobicia młodego mężczyzny. Aż czterech zwyrodnialców katowało jedną osobę do utraty przytomności. Jak udało nam się ustalić doszło do sprzeczki w wyniku, której młody mężczyzna został brutalnie pobity. Na miejscu błyskawicznie pojawiły się patrole mundurowych oraz pogotowie, poszkodowany trafił do szpitala.
Policji udało się zatrzymać trzech z czterech sprawców. Jak powiedział nam rzecznik prasowy KPP Białogard mł. asp. Adam Szyperski cała trójka to mieszkańcy Białogardu w wieku 18, 20 i 21 lat. Obecnie przebywają w policyjnym areszcie. Trwają czynności z udziałem zatrzymanych.
Czytaj więcej: gk24.pl/wiadomosci/bialogard/a/brutalne-pobicie-pod-dworcem-pkp-w-bial...
co chwilę kogoś widać tam tłuką, według nagrania to pobicie było we wtorek.
"- jebana policja, stoją pod lokalem i prowokują swoją obecnością! przypierdalają się do nie wiadomo czego - HWDP!"
później:
"- o kurwa! gdzie była policja kiedy była potrzebna! Zamiast być tam, gdzie jest ryzyko dostania wpierdol, to ich niema! HWDP!"
To było tak jesteś w barze z grupą znajomych wszyscy browary ale Ty jako kierowca siedzisz przy wodzie już wkurwiony, wychodzicie wsiadacie do aut a tu jakiś gość otwiera drzwi i zabiera kluczyki odwraca się i odchodzi. Dostajesz szału! Ja to widzę tak złapali złodzieja kluczyków który odmówił położenia się na chodniku i czekania na policje więc został spacyfikowany.
Gdzie jest napisane że kierowca był pod wpływem alkoholu??
To było tak jesteś w barze z grupą znajomych wszyscy browary ale Ty jako kierowca siedzisz przy wodzie już wkurwiony, wychodzicie wsiadacie do aut a tu jakiś gość otwiera drzwi i zabiera kluczyki odwraca się i odchodzi. Dostajesz szału! Ja to widzę tak złapali złodzieja kluczyków który odmówił położenia się na chodniku i czekania na policje więc został spacyfikowany.
Nie mieli też kajdanek, ani czasu by go pilnować do przyjazdu policji więc jeden z nich kopnął go parę razy w głowę, by spokojnie poczekał do przyjazdu służb porządkowych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów