Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem o czym jest ten filmik. Od razu widać, że to chujnia, nie trzeba oglądać. A skoro to o polityce, to podwójna chujnia, a autor pije spermę.
edit: Zapomniałem najważniejszego. Totalny z ciebie debil, pewnie po rodzicach. Jak ktoś się nie zgadza z krytyką PiS, to wcale to nie oznacza, że jest za PiS. Tak mogą pomyśleć tylko kompletni debile, co pokazałeś z resztą swoim postem.
Czy ty widzisz co piszesz? Abstrahując od tego filmiku i pisu, zasada jest ta sama jak ktoś coś krytykuje a ty stajesz po stronie krytykowanego to logiczne że jesteś po stronie osoby krytykowanej, czyli powtarzając się, bronisz PiS jesteś za PiS, to żaden rocket science zwykła prosta logika
Czy ty widzisz co piszesz? Abstrahując od tego filmiku i pisu, zasada jest ta sama jak ktoś coś krytykuje a ty stajesz po stronie krytykowanego to logiczne że jesteś po stronie osoby krytykowanej, czyli powtarzając się, bronisz PiS jesteś za PiS, to żaden rocket science zwykła prosta logika
Ty naprawdę jesteś przygłupem.
Broniąc mordercy przed wściekłym tłumem nie stajesz w obronie mordercy a w obronie porządku prawnego.
Nie zgadzając się z krytyką nie stajesz się obrońcą krytykowanego, a obrońcą zdrowego rozsądku, racjonalności, faktów, gdyż nie zgadzając się z krytyką normalni ludzie uczynili to, bo krytyka byłą kłamliwa, niezgodna z faktami, nieracjonalna.
Takie myślenie jak twoje cechuje debili będących celem indoktrynacji mającej na celu polaryzację. Polska jest w ten sposób podzielona właśnie, bo mamy ze 30 mln debili takich jak ty, widzących zerojedynkowo, dokładnie tak jak propagandziści skurwieli pociągających za sznurki chcieli aby debile jakich indoktrynują widzieli świat.
nic ciekawego jakbym ogladał śniadanie zTvN Polsatem Twam i TvP razem wziiete
o tak Tik Tok
pierdolety bes sensu
mozna wyrzucic do kosza
ogladałem całosć
nic ciekawego jakbym ogladał śniadanie zTvN Polsatem Twam i TvP razem wziiete
o tak Tik Tok
pierdolety bes sensu
mozna wyrzucic do kosza
Moderatorzy albo śpią albo ocipieli i nie mają już jaj aby wypierdalać gówno z Sadola.
Przecież bez włączania widać, że to chujnia pierwszej klasy i zaraz zostanie to wyjebane.
Jeden z lepszych materiałów. A ty co, konkurencja?
Jebać PiS, ale z głową. Pozdro i z fartem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów